Laryngitida u dítěte
Tak má Eliška laryngitidu, mám z toho docela vítr, slyšela jsem že se děti můžou dusit a volá se záchranka 😨 Máte někdo zkušenost, že to nebylo až tak hrozný? Máme dávat dál fenistil, levopront a při záchvatu prednison...😟
Syn ji mel ve skolkovem vemu casto, ustaly jsme to vzdy jen se zabaly a pripadne otevrenym oknem, leky na alergii a astma na max.
@jannym Snad to taky zvládnem 😞 Na pohotovosti nám doktorka říkala že je strašně dobře že jsme hned na začátku dávali fenistil (já myslela že má pylovou alergii), tak snad to nejhorší nás nečeká...
@jannym Snad to taky zvládnem 😞 Na pohotovosti nám doktorka říkala že je strašně dobře že jsme hned na začátku dávali fenistil (já myslela že má pylovou alergii), tak snad to nejhorší nás nečeká...
@klokanka31 při záchvatu otevřít mrazák aby dychala co nejvíc studený vzduch, ja tak jednou spala s holkou v zimě při dokořán otevřeném oknu, venku bylo - 10...a jinak gratuluji k těhotenství 🍀
@klokanka31 při záchvatu otevřít mrazák aby dychala co nejvíc studený vzduch, ja tak jednou spala s holkou v zimě při dokořán otevřeném oknu, venku bylo - 10...a jinak gratuluji k těhotenství 🍀
@nimomo Děkuju
Holky měly obě aspoň 5x, nikdy jsme nebyli na pohotovosti. Léky, studený vzduch, priessnitz zábaly, blbý jsou první dvě noci, pak už v pohodě
Holky měly obě aspoň 5x, nikdy jsme nebyli na pohotovosti. Léky, studený vzduch, priessnitz zábaly, blbý jsou první dvě noci, pak už v pohodě
@lv U nás to postupuje pozvolně, ze čtvrtka na pátek v noci slabé pokašlávání, v pátek taky slabý, jsem myslela že má jen pylovou alergii, tak jsem začala dávat ten fenistil, a včera už o dost horší, a dneska v noci kašlala skoro furt 😟
Co jsem slyšela, tak dušení a život ohrožující stav se týká hlavně maličkých dětí, které mají v krku "méně místa" a jejich anatomie je trošku jiná než u větších dětí. Znám chlapečka, pro kterého letěl vrtulník kvůli dušení, ale nebyly mu ani dva roky. Pokračuj s léky na tlumení kašle, v noci okna dokořán a určitě to bude dobré.

Syn ji mel ve skolkovem vemu casto, ustaly jsme to vzdy jen se zabaly a pripadne otevrenym oknem, leky na alergii a astma na max.