icon

Má smysl kupovat herní notebook ASUS TUF Gaming A15 na běžné hraní?

Dnes v 05:16

Ahoj, přemýšlím o koupi notebooku ASUS TUF Gaming A15. Chtěl bych na tom hrát spíš jen občas hry jako GTA nebo FIFA a jinak běžně pracovat. Rozpočet mám kolem 25000 Kč. Zkoušel jsem si číst recenze, ale nejsem si jistý výkonem a chlazením. Máte někdo osobní zkušenost, jak to zvládá v praxi? Díky.

dostalka72
Dnes v 06:23

Kupovat herní počítač a hrát na něm jen občas je asi zbytečné, myslím. Na nějaké příležitostné hraní si můžeš pustit hry i na běžném notebooku, ne?

anonym_06e9c8
Dnes v 07:35

To se ptáš na maminkovském fóru? Tady nikdo nemá čas hrát hry, většina z nás už toho vyrostla, dospěla, máme jiné priority. A hlavně je to naprostá ztráta času. Tento dotaz bych směřovala někam jinam.

autor
Dnes v 08:13
@anonym_06e9c8

To se ptáš na maminkovském fóru? Tady nikdo nemá čas hrát hry, většina z nás už toho vyrostla, dospěla, máme jiné priority. A hlavně je to naprostá ztráta času. Tento dotaz bych směřovala někam jinam.

@anonym_06e9c8 Díky. 🙂 Zkouším štěstí i tady, třeba se najde někdo, kdo má s tímto modelem zkušenost. Budu rád za každou praktickou zkušenost.

sigyn
Dnes v 11:18

To chce zkusit forum typu zive.cz. Tady těžko někdo poradí. Osobně mám raději na hraní PC - snazší update komponent. Jestli to má být jen na občasné hraní zmíněných her, tak na to by stačil i nějaký xbox z druhé ruky. A hlavně počítat s tím, že i výkonné ntb pak při chlazení dost funí.