Máte zkušenosti se španělskou dekou pro miminko na zimu?
Ahojte, potřebuji pořídit miminku deku do lednové zimy. Hlavně na přikrytí ve vajíčku do auta, mám flisový fusak a na to..do kočárku a tak dále..Píšou, že jsou príjemné, hrejivé... Ale z obrázku se to těžko posuzuje. Máte zkušenosti?
Ano, měla jsem ji pro děti, byla moc fajn a je to jedna z věcí, které jsem schovala pro případná vnoučata🙂
Tato deka frčela před 20 lety, nikdy bych si ji nekoupila, do kočárku bych si ji nedala. Měla bych pocit, že vypadá jako stará poděděná.
Tato deka frčela před 20 lety, nikdy bych si ji nekoupila, do kočárku bych si ji nedala. Měla bych pocit, že vypadá jako stará poděděná.
@anonym_95f71b Tyhle nové španělské deky nevypadají tak, originál má i certifikáty kvality.. no a hlavně potřebuji něco co opravdu zahřeje novorozence v lednu... Už i jak půdem ve vajíčku z porodnice.. Jiné "nové" deky jsem tak hřejivé nenašla... Jasně, že si pak koupím i tenší nějakou "moderní"..
Ahoj, já mám jednobarevnou v šedé. Vypadá velmi dobře a je opravdu dost teplá. Syn se narodil v září a deku používám jak do kočárku tak autosedačky. Za mne je skvělá 👌

Jo, měla je sestra, 20 let zpátky, pak já.