icon

Máte zkušenosti se španělskou dekou pro miminko na zimu?

molu18
Včera v 17:42

Ahojte, potřebuji pořídit miminku deku do lednové zimy. Hlavně na přikrytí ve vajíčku do auta, mám flisový fusak a na to..do kočárku a tak dále..Píšou, že jsou príjemné, hrejivé... Ale z obrázku se to těžko posuzuje. Máte zkušenosti?

lv
Včera v 18:01

Jo, měla je sestra, 20 let zpátky, pak já.

zuzkasim
Včera v 19:08

Ano, měla jsem ji pro děti, byla moc fajn a je to jedna z věcí, které jsem schovala pro případná vnoučata🙂

anonym_95f71b
Dnes ve 04:47

Tato deka frčela před 20 lety, nikdy bych si ji nekoupila, do kočárku bych si ji nedala. Měla bych pocit, že vypadá jako stará poděděná.

molu18
autor
Dnes v 08:11
@anonym_95f71b

Tato deka frčela před 20 lety, nikdy bych si ji nekoupila, do kočárku bych si ji nedala. Měla bych pocit, že vypadá jako stará poděděná.

@anonym_95f71b Tyhle nové španělské deky nevypadají tak, originál má i certifikáty kvality.. no a hlavně potřebuji něco co opravdu zahřeje novorozence v lednu... Už i jak půdem ve vajíčku z porodnice.. Jiné "nové" deky jsem tak hřejivé nenašla... Jasně, že si pak koupím i tenší nějakou "moderní"..

pacinka12
Dnes v 08:23

Ahoj, já mám jednobarevnou v šedé. Vypadá velmi dobře a je opravdu dost teplá. Syn se narodil v září a deku používám jak do kočárku tak autosedačky. Za mne je skvělá 👌