Najdu v Praze lekare ktery predepise mounjaro ?
Ma lekarka mi ho predepsat nechce doporucuje krabicky a podobne ,kliniky na hubnuti startuji na cene 10000 za konzultace plus aplikace leku ,rada bych nasla lekare,ktery mi mounjaro predepise normalne na predpis dekuji
A mas k tomu nějaký relevantní/zdravotní důvod, proč to nejde omezením stravy a zvýšením pohybu?
A mas k tomu nějaký relevantní/zdravotní důvod, proč to nejde omezením stravy a zvýšením pohybu?
😀 kdybych dokazala zhubnout svou vuli nehledam nekoho kdo mi predepise lek. Sportuji hodne ,ale take jim zdrave ,nemam extra nadvahu jen asi 6kilo v oblasti bricha ktere mi po 45 bohuzel nejdou dolu.
I obezitolog? Aha teď čtu těch 6kg a ještě jen břicho, tak to ale nefunguje (ale byli by to fajn, zvlášť v podobném věku, kdy je metabolismus najednou jiný, líný, hubnutí nejde, prakticky během pár měsíců jsem taky nabrala a nechce to dolů, jen s kalorickými tabulkami, za cenu dost odříkání). To je blbá zkratka, na nic.
Na 6kg nadváhy ti to žádný lékař nenapíše. Zhubla bys, ale to břicho ti klidně může zůstat úplně stejné. 6kg nadváhy není těžká obezita.
😀 kdybych dokazala zhubnout svou vuli nehledam nekoho kdo mi predepise lek. Sportuji hodne ,ale take jim zdrave ,nemam extra nadvahu jen asi 6kilo v oblasti bricha ktere mi po 45 bohuzel nejdou dolu.
@miska1000 pokud potřebuješ shodit pár kilo a nemáš obezitu, tak ti mounjaro nikdo nenapíše, ač si ho platíš, tak má indikační omezení obezity nebo bmi 27-30 plus komorbidita.
I obezitolog? Aha teď čtu těch 6kg a ještě jen břicho, tak to ale nefunguje (ale byli by to fajn, zvlášť v podobném věku, kdy je metabolismus najednou jiný, líný, hubnutí nejde, prakticky během pár měsíců jsem taky nabrala a nechce to dolů, jen s kalorickými tabulkami, za cenu dost odříkání). To je blbá zkratka, na nic.
@lv prave na te klinice mi ho klidne predepisi jen je to drahe dvojnasobna cena nez v lekarne
@lv prave na te klinice mi ho klidne predepisi jen je to drahe dvojnasobna cena nez v lekarne
@miska1000 i kdyby, nebudeš hubnout “jen” břicho, a hned jak bys přestala, byly by kila zpátky. Fakt vím, co cítíš, mám to stejně, nesnáším to, makám a výsledky malé, těžce vydřené, najednou to prostě nejde jako dřív

@miska1000 📌