icon

Najdu v Praze lekare ktery predepise mounjaro ?

miska1000
Včera v 15:51

Ma lekarka mi ho predepsat nechce doporucuje krabicky a podobne ,kliniky na hubnuti startuji na cene 10000 za konzultace plus aplikace leku ,rada bych nasla lekare,ktery mi mounjaro predepise normalne na predpis dekuji

pavlapavlapavlapavla
Včera v 15:52

@miska1000 📌

enoli
Včera v 16:03

A mas k tomu nějaký relevantní/zdravotní důvod, proč to nejde omezením stravy a zvýšením pohybu?

miska1000
autor
Včera v 16:24
@enoli

A mas k tomu nějaký relevantní/zdravotní důvod, proč to nejde omezením stravy a zvýšením pohybu?

😀 kdybych dokazala zhubnout svou vuli nehledam nekoho kdo mi predepise lek. Sportuji hodne ,ale take jim zdrave ,nemam extra nadvahu jen asi 6kilo v oblasti bricha ktere mi po 45 bohuzel nejdou dolu.

lv
Včera v 16:31

I obezitolog? Aha teď čtu těch 6kg a ještě jen břicho, tak to ale nefunguje (ale byli by to fajn, zvlášť v podobném věku, kdy je metabolismus najednou jiný, líný, hubnutí nejde, prakticky během pár měsíců jsem taky nabrala a nechce to dolů, jen s kalorickými tabulkami, za cenu dost odříkání). To je blbá zkratka, na nic.

anonym_b21df3
Včera v 16:41

Na 6kg nadváhy ti to žádný lékař nenapíše. Zhubla bys, ale to břicho ti klidně může zůstat úplně stejné. 6kg nadváhy není těžká obezita.

drep
Včera v 16:45
@miska1000

😀 kdybych dokazala zhubnout svou vuli nehledam nekoho kdo mi predepise lek. Sportuji hodne ,ale take jim zdrave ,nemam extra nadvahu jen asi 6kilo v oblasti bricha ktere mi po 45 bohuzel nejdou dolu.

@miska1000 pokud potřebuješ shodit pár kilo a nemáš obezitu, tak ti mounjaro nikdo nenapíše, ač si ho platíš, tak má indikační omezení obezity nebo bmi 27-30 plus komorbidita.

miska1000
autor
Včera v 16:49
@lv

I obezitolog? Aha teď čtu těch 6kg a ještě jen břicho, tak to ale nefunguje (ale byli by to fajn, zvlášť v podobném věku, kdy je metabolismus najednou jiný, líný, hubnutí nejde, prakticky během pár měsíců jsem taky nabrala a nechce to dolů, jen s kalorickými tabulkami, za cenu dost odříkání). To je blbá zkratka, na nic.

@lv prave na te klinice mi ho klidne predepisi jen je to drahe dvojnasobna cena nez v lekarne

miska1000
autor
Včera v 16:50
@drep

@miska1000 pokud potřebuješ shodit pár kilo a nemáš obezitu, tak ti mounjaro nikdo nenapíše, ač si ho platíš, tak má indikační omezení obezity nebo bmi 27-30 plus komorbidita.

@drep jj par kilo ktere se kurnik drzi

elvira
Včera v 17:02

@miska1000 na šest kilo nahoře ti to na pojišťovnu nikdo nenapíše. Kamarádka 140 kg na 165 cm výšky a napsali ji to na cukrovku až teď, až ji přibyly další zdravotní problémy.

miska1000
autor
Včera v 17:06
@elvira

@miska1000 na šest kilo nahoře ti to na pojišťovnu nikdo nenapíše. Kamarádka 140 kg na 165 cm výšky a napsali ji to na cukrovku až teď, až ji přibyly další zdravotní problémy.

@elvira to neni lek hrazeny pojistovnou cena cca 5000 a vys

elvira
Včera v 17:18
@miska1000

@elvira to neni lek hrazeny pojistovnou cena cca 5000 a vys

@miska1000 ona to kvůli té cukrovce má na předpis, doplatek cca 200,- měsíčně.

miska1000
autor
Včera v 17:33
@elvira

@elvira
@elvira opravdu bere mounjaro ? To hrazene pojistovnou neni.

lv
Včera v 17:41
@miska1000

@lv prave na te klinice mi ho klidne predepisi jen je to drahe dvojnasobna cena nez v lekarne

@miska1000 i kdyby, nebudeš hubnout “jen” břicho, a hned jak bys přestala, byly by kila zpátky. Fakt vím, co cítíš, mám to stejně, nesnáším to, makám a výsledky malé, těžce vydřené, najednou to prostě nejde jako dřív

anonym_d22d50
Včera v 17:45
@elvira

@elvira to ma max Ozempic, Mounjaro neni hrazene pojistovnou ani cukrovkarum.