Pračka na splátky
Dobrý den, pokazila se nám pračka
Dnes jsme v Planeu vybírali novou. Vybrala jsem značku Gorenje. Pračka stojí 12 000, ale když ji vezmeme na splátky je tam sleva 20% a bude stát kolem 8000.
Máte někdo zkušenost brát něco takhle na splátky? Není v tom nějaký švindl nebo pračka šmejd?
No on nám to jakože spočítal že budeme platit necelých 9000 z těch 12 když to vememe na splátky
To jsem ještě neviděla že by někdo dal akci když budeš platit na splátky aby to bylo levnější, ale jestli to tak opravdu je a není tam nějaký skrytý zádrhel tak bych to má splátky klidně vzala.
To jsem ještě neviděla že by někdo dal akci když budeš platit na splátky aby to bylo levnější, ale jestli to tak opravdu je a není tam nějaký skrytý zádrhel tak bych to má splátky klidně vzala.
Pises 8tis, pak 9tis, ani jedno neodpovida 20% (jestli se nepletu, ted mi to moc nepocita🙈🤣)..
Nicmene resila jsem to pred dvema mesici a sleva ve finale temer zadna, bylo to tam vic splatek nejak..
@martinka_33 jim se to vyplati z hlediska pravidelnyho prijmu 🤷🏻♀️ a maj to naschval oprazeny no..
No ta cena na splátky byla kolem 8000 a nějaký drobný a on říkal, ze když si to vezmeme na 11 měsíců připlatíme k tomu nějakých 800 cca, tak jsem napsala 9000
Takhle. Sousta spolecnosti nabizi vec na splatky bez navyseni. Takto to dela muj kamarad. Penize sice ma, ale pokud to je bez navyseni, jde do splatek treba na rok. Koukni na jiny web, kolik nabizi za tu stejnou pracku. Pokid to bude vychazet i se splatkama lip nez na jinem webu tak proc do toho nejit. Tohle si musis proste spocitat.

to co ti zlevní prodejce zaplatíš na splátkách, takže bych si porovnala kolik mě to opravdu bude stát