icon

První těhotenství a hned mimo

klofik30
Včera v 18:28

Ahoj. Letos mě potkal takový polozazrak. Poprvé nsem otěhotněla no bohužel mimoděložní. Odebrán pravý vejcovod. Dle laparoskopie jinak vše bez patologického nálezu a nikdo mi neřekl ze by viděl na pohled nějaké srůsty. Průchodnost druhého se nedělala. Podařilo se některé h vas otěhotnět po mimoděložním a úspěšně? Mam strach ze se mi to stane podruhé a budu případ pro ivf. Mam 27 a deti žádné. Mam kolem sebe nyní strašně moc těhotných kamarádek a snáším to zle

klchudik
Včera v 18:39

@klofik30 měla jsem to také tak, první těhotenství- mimoděložní, odebrán pravý vejcovod. Za rok jsem otěhotněla přirozeně jen s pomocí hormonální léčby. Teď po 5 letech jsem otěhotněla po ivf. Nezoufej, oni se to podaří 🙂

klokanka31
Včera v 18:51

@klofik30 Já spoustu let nemohla otěhotnět. Krátce před třicítkou se povedlo, ale mimoděložní, vzali mi pravý vejcovod. Za dalších 10 měsíců biochemko, ale hned měsíc potom znova těhotná, a z toho mám 6letou dceru. Teď jsem v 6.měsíci s dalším mimčem. Neztrácej naději, taky se ti miminko povede 🍀🍀

klofik30
autor
Včera v 19:12
@klchudik

@klofik30 měla jsem to také tak, první těhotenství- mimoděložní, odebrán pravý vejcovod. Za rok jsem otěhotněla přirozeně jen s pomocí hormonální léčby. Teď po 5 letech jsem otěhotněla po ivf. Nezoufej, oni se to podaří 🙂

@klchudik jaka hormonální léčba? Ja brala 0,5 roku antikoncepci kvůli toho ze jsem nemela cyklus žádný nebo jsem krvácela 3 měsíce :(

ajulinkaaa
Včera v 19:40

Já jsem ve 36 měla první otěhotnění, po dlouhém snažení, bohužel mimoděložní, přišla jsem o vejcovod. A ve stejný měsíc, kdy by se bývalo narodilo to první miminko, jsem přirozeně otěhotněla znovu a dopadlo to dobře. Přeji ať se vám touha po děťátku co nejdříve náplní 😉