icon

Nudí se tu někdo v noci při kojení?

baju66
14. lis 2018

Ahoj ahoj je tu někdo kdo kojí nebo jen nemůže spát a nudí se? 🙂

aguaverde
14. lis 2018

Že bych se nudila, říct nemůžu😃spala bych jak ďas....

baju66
autor
14. lis 2018

Jéé takže kojíš? :D já už jsem se bála, že jsem sama ...

aguaverde
14. lis 2018

Kojím a čekám až se milostpán vyčůrá do pytlíku, pač ráno musíme hodit moč do laborky, no a on celou noc nečůrá a nečůrá 🙈 takže jsem ještě ani nespala, a asi ani spát už nebudu

baju66
autor
14. lis 2018

No tak to máš teda veselou noc 🙈 já jsem spala asi 15 minut pak mě vzbudil chlap protože mi vzbudil malou a od té doby nasráním nemůžu usnout :D ale zítra teda nikam nemusíme takže to máš mnohem horší 😖

strama10
14. lis 2018

Neboj, nejsi v tom sama 🙂 říkám si, jestli po tak dlouhém spaní ještě usne, nebo už se bude jen vrtěti a mít poledne.

aguaverde
14. lis 2018

@baju66 já nespím běžně, ale dnes je to teda masakr, protože sedím a mám ho v náručí a čekám a čekám....., jsko by tušil,a nevyčůrá se a nevyčůrá...... jako jak zvládnene den, netuším, už ted umírám unavou.....

Jejtak hlapa bych pleskla, vzbudit mi dítě 😃 pač Theo sotva spí, spánek je vzácnost, a když ho někdo vzbudí, jsem pak horší jak 7mi hlavá saň s PMs 😃😃😃

biedronka10
14. lis 2018

Tak ja bych spala, az bych brecela, ale mala uz ma po nekolikate budicek ve 2 rano, skace po posteli a chyta muze za nos a nohu

baju66
autor
14. lis 2018

@aguaverde no to je šílený teda :( to už se těšís zítra do postele co :D ....no věř mi že po větě " však se zase uspí" jsem se bála o jeho zdraví ...myslím že za to že je jen na gauci může být rád :D.

baju66
autor
14. lis 2018

@strama10 snad ještě spát budou 🙂

biedronka10
14. lis 2018

@baju66 jo, zase pak od 9 do 12 si to naspi, a ja tim padem nebudu moc uvarit obed, ona se pak vzbudi, uz ocekava jidlo, protoze je zrava a ono neni,, tak ma histerak.

aguaverde
14. lis 2018

Theo přes den naspí tak 15min a to kolikrát ne v kuse

baju66
autor
14. lis 2018

Tak vidim ze jak jsem zavidela vsem co jim spi deti pres den to taky neni zadna vyhra teda 😂 u nas se většinou spi od pulnoci do 6 a přes den max 10 minut třeba 3x :D takže vycurat, nadechnout

baju66
autor
14. lis 2018

Ale když ji teda nikdo nevzbudi takže uvidím jestli ještě usne 😒

aguaverde
14. lis 2018

Jako moje první dítě už v porodnici spala od 17h do 7-8h ráno v kuse, přes den se vzbudila jen na kojení, 😃 takže tohle je pro mě krutá pomsta 😃😃😃😃 Theodor je pravý opak 😃

biedronka10
14. lis 2018

@baju66 no uprimne taky mame tohle obdobi za sebou a vylo to lepsi 😀 radsi pres den mit dite spici jen par minut a v noci spanek celou noc, nez upira dospavajici nocni flam. Male se otocil asi rezim posledni tri nedele. Jinak taky mi pres den nikdy nespala, ale v noci problem nebyl. No a ja ted vypadam kazdy den jak po flamu, nebo faraonove pomste.

biedronka10
14. lis 2018

@baju66 a vzhledem k tomu, ze jsem podruhe tehotna, mam docela dost.

baju66
autor
14. lis 2018

No mě je jasný že může být vážně hůř to já si jen tak rekapituju jak teď vlastně spí a nespí :D tak hlavně pevné nervy 🙂 když si vzpomenu jak mi bylo v těhotenství je všechno buzení zlaté 🙂

baju66
autor
14. lis 2018

@aguaverde taková pomsta co jsi komu provedla 😂😂

biedronka10
14. lis 2018

@baju66 jo, toje ta permanentni kocovina a k tomu se prida nevyspalost. Posledne jsem z toho nechala v obchode pulku nakupu, kdyby me pani neupozornila venku, tak mel nekdo druhe Vanoce 😃 ale nestezuju si, mohlo by bat jeste hur 😃

aguaverde
14. lis 2018

@baju66 pomsta asi za první dítě (flegmouš, pohodář, nebrečela, vše ukázkový 😃😃😃😃) s tím posledním, si vyžírám uplně vše 😃

strama10
14. lis 2018

@baju66 kdepak, rozhodl se, že mu to stačí 🙂 teda, taky bych chtěla mít někdy tolik energie co ta miminka. Teď dospává procházku, venku to vždycky zabere.

baju66
autor
14. lis 2018

@strama10 tak aspoň že nějaký fígl ti zabere 🙂)

strama10
14. lis 2018

@baju66 a odteď ještě i šátek. Nechci to zakřiknout, ale zdá se, že konečně něco vážně funguje! 🙂