Nuda pláž. Chodíte někdo s manželem?

31. črc 2020

Zdravím vás chtěla bych se zeptat chodíte někdo s manželem na nuda pláž?chtela bych tam jít nejsem ten typ co by se vystavoval ale nevím nevím pořád přemýšlím.a taky co když se manzelovi .......

llluckaaa
31. črc 2020

Ne, nechodím, protože nejsem typ, co by se vystavoval, a cizí těla vidím raději oblečená než svlečená 😀

somalicats
31. črc 2020

Normalne chodime. Cizi tela neocumuju a manzel taky ne 😉

malenka3
31. črc 2020

A proč že tam chceš lézt?

zelenaesmolda
31. črc 2020

Postavit se mu muze i v plavkach.Vsak to zkus,jsi male decko,aby za tebe nekdo rozhodl jestli mas jit na nuda plaz?

95newmommy2020
31. črc 2020

Byli jsme jednou. Šli jsme normálně na koupak na Hostivar, ale bylo to tak brutální. Hlava na hlavě, žádný volný místo ve stínu. Tak jsme šli dal a dal a na nuda plazi skoro nikdo nebyl. Bylo místo pod stromem, tak jsme to tam zakempili a bylo to moc fajn. 🙂)

ruzenka95
31. črc 2020

Nebude to zase nejaky unudeny troll? Tak bud se rada vystavujes a chces jit na nuda plaz, nebo nejsi ten typ co se rad vystavuje, tak to tam asi nepujdes. Nebo jsem nepochopila dotaz. 😂 nebo nechapu, proc by clovek co se nerad vystavuje chtel jit na nuda plaz. To je jak kdyby se vegetarian zeptal jestli se ma jit najist na zabijacku.
Me osobne tenhle styl sluneni a koupani nejak neoslovil, spis mi to vzdycky prislo, ehm, zvlastni ...

llluckaaa
31. črc 2020

@ruzenka95 Máš recht, mě to zní jak dotaz z Bravíčka 😉

jana_zofie
1. srp 2020

Nez se narodila mala, tak jsme s manzelem parkrat byli. Nuda plaz neni o vystavovani. Jako verim, ze se tam najdou cumilove, ale to je proti principu, naturista na tebe nikdy cumet nebude a cumilove navic jsou vsude a mne teda prijde dost jedno, jestli na me nekdo cumi v plavkach nebo bez. Na mistech, kde se plavky nosi podle mne cumi mnohem vic lidi. Coz tak nejak asi chapu. Protoze i ja se obcas u vody kratce mrknu na nejakyho hezkyho chlapa v plavkach nebo si o zenske reknu, ze ma fakt dost dobrou kostru. Kdyz plavky nemaj, tak bych si to nedovolila... Je to dost o svobode. A jestli neco miluju tak je to ten pocit, jak kolem tebe splyva voda, kdyz nemas plavky. Spousta lidi tam chodi prave kvuli tomu pocitu.

jana_zofie
1. srp 2020

Jinak vzhledem k tomu, ze se taky ne zcela rada vystavuju, ale nuda plaze miluju (jak jsem psala, tak ten zazitek z vody a i proto, ze tam prave nikdo necumi), tak si nemyslim, ze to musi nutne byt trol.

lennus
1. srp 2020

Jednou, když byly děti malé, jsme byly s kamarádkou na jezeře Lhota na nuda pláži a bylo to fajn, bez mokrých plavek a děti stejně chodí nahaté, nám to nevadilo u nás. Nejsem moc stydlivá, nemám s tím problém, kamarádka jezdili i s rodinou na nuda pláže do Chorvatska, můj muž by s tím měl problém, přitom stydlivý moc taky není, oba chodíme i do sauny.

ariadna12
2. srp 2020

Ne, nechodime, nejak nas to nenapadlo.

gaheris
19. zář 2023

Pěstuje někdo naturismus i doma? Začali jsme v Německu na FKK, je to celkem větší pohodlí, takže pokračujeme i v domácnosti. Máte to někdo taky, třeba i se známými?