Letošní dovolená, kde jste byly? Byly jste spokojené?

sarkad2856
21. srp 2014

Chtěla bych se zeptat kde jste byly a jak jste byly spokojené?A popř.Co by jste doporučily na příští rok? 🙂

povidalka911
30. zář 2014

My byli letos ve Špindlu a spokojenost byla. Krkonoše jsou krásné a ubytování bylo taky fajn. Byli jsme s prckem tady http://www.stoh.cz/cz/ a celkem v pohodě. Ubytování hezké, prostorné, maluch měl dokonce sám pro sebe letiště :D. Hotel má k dispozici dětský koutek i posilovnu, je to v klidném místě a do centra to také není moc daleko.

magdalenkatruhlarova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tarra27
17. říj 2014

v červnu dva týdny kreta a v září dva týdny ibiza....oboje s detmi 2 a 3 roky...pěkné dovolené, jen na Ibize zklamal hotel....

karolin54
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tarra27
21. říj 2014

@karolin54 byli jsme na obou zájezdech s cestovkou z UK...a stálo nás to nemalé peníze...Hotel Sirenis Club Aura....má 4*, ubytování, aquapark pěkné, ale jinak, měli jsme mít program pro děcka, ten byl slabý, ani diskoteka, program pro dospělé jak který večer, za dva týdny asi 5 večerů a to jsem optimista...navíc zase, žádné tancování, konec 22,30h každý večer......navíc chování právě zaměstnanců z cestovku, dětského klubu...a nekdy i hotelu, to jsem nezažila nikde a že jsme cestovali dost....nezdravili jako první, uklízeli 6 dní v týdnu cž bych brala, ale nám neuklidili i jiné dny, povlečení třeba dětem vyměnili až po 4 dnech....kolikrát jsi měla dojem, že je ještě obtěžuješ. jen že tam jsi...za ty peníze jsme mohli jinam....a rozhodně do lepšího...na to, že má 4*...chtěli jsme to řešit, ale teda jednání....a to já si nemyslím, že jsme nároční...na Kréte to byl uplně jiný přístup, měnili prádlo denně, my jsme paní říkali, že ani nemusí, že třeba holky usnuly, tak max druhý den, velice milí všichni, s paní uklizečkou jsme se nasmáli, v restauraci všichni v pohodě....báječní...měla jsi dojem, že jsi vítaná....to na hotelu vSirenis na Ibize teda máš dojem, že jsi na školním výletě....

yaninaaa
18. lis 2014

@povidalka911 Ano, my jsme jeli s Region Tour a spokojenost - http://www.region-krkonose.cz/ubytovani/spindle...

klara_vit
16. únor 2015
Uživatel klara_vit je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klara_vit.

@magdalenkatruhlarova Přesně tam se letos chystáme kamarádka tam byla loni a mluvila o tom fakt moc hezky, ale asi to není typ dovolené pro každeho, protože ne každy má rád aktivni dovolenou.