Jak kombinovat vakcíny Bexsero a Nimenrix u dětí?
Ahojte, ako ste davali tieto 2 vakciny vasim detom? Nam dr odporuc anaraz, ale nikde som nevidela a ani nepoznam nikoho, kto by dal takto naraz. Skor ich davaju zvlast...
@sigyn ano? A ake reakcie su po nej? To som citala, ze sa ma dopredu dat paralen cipok kvoli horucke. Je to pravda?
Horečka, podráždění a nespavost. Naše děti po ostatních očkování měli max 37,3C a jeden den byly unavené. Po bexeru tři dny teploty 39C, podrážděné, nespavé. ..
ano naráz a bez problému, preventivně jsem dala na noc Nurofen a dceři opravdu nic nebylo.
Nikdy bych 2 vakcíny naráz nedala. Už jen proto, kdyby byly NÚ, nevěděla bych, na kterou je to reakce.
Naráz nedávat. Druhá dcera měla po druhém bexsero horečky 40st po 4 hodinách celé 4 dny, hlásilo se to na SUKL.
Náraz a bez problémů. Vždy jsem dávala dvě naráz, ať je to co nejrychleji za náma. 🙂 Nikdy jsem Nurofen preventivně nedávala. Ani jedno dítě nikdy žádná reakce. (Možná trochu podrážděnost pár hodin, ale vůbec nic, co bych si pamatovala).
Každé dítě je jiné. Po zkušenostech s prvním už nikdy dvě naráz. Natož tyhle dvě vakcíny

Najednou určitě ne. Bexero má největší reakci (zejména druhá dávka), na to nás upozorňovala i naše doktorka. Určitě bych dala zvlášt.