Pro všechny mámy, které vědí, že své děti sice milují, ale občas (a klidně několikrát za den) by je s chutí vystřelily na Mars....
Já jsem asi taky antimatka, starší dcera je na dopoledne ve školce a mně se ani trochu nestýská🙂Mladší dcera spala dvě hodiny na balkoně v kočárku, já doléčuju angínu, takže pohodička, leháro, četba knížky a ten klid 😀 Asi jsem divná 😀
Ahoj ráda se přidám.
Svě děti miluji,ale chvíle bez nich si vychutnávám! :o))
super, šikovná antimatka 🙂
Antimatky je založena soukromá uzamčená skupina se stejným názvem.Kdo má vážný zájem písněte mi pro možnost vstupu.Lenka
taky se ráda přidám 😉
prosím prosím smutně koukám...
hotovo.🙂
Holkyyy, Lenkaef založila soukromou skupinu, kde můžem drbat bez toho že po nás někdo bude koukat krz prsty 🙂
prosím prosím taky o vstup 😵 😵
Já chci takýýý, prosííím 🙂
taky bych rááááda 😀 drkuji
Ahoj antimatky 🙂 konečně normální skupina 😀
Mám doma 3,5 letou dračici a někdy je fakt "drsná". Ty její hlášky na mě,řikám jí terorista. Plánujeme ji pořídit sourozence, i si to sama přeje,ale pak už to bude náročnější, hlavně pro mě. Je schopná mi během půlhodiny vykecat díru do hlavy a mluví furt, i v noci. Jako miluju jí,ale mohla by být ve školce dýl 😀
@pepibubu pobavilo mě to,jak po nemoci ženeš děti do školky, my byly u Mudr. na kontrole a ona řiká Sofče, no,v pondělí můžeš do školky a Sofka nikdy tam nepůjdu! Dr: To by Ti ale chybělo a já na to Né,to by chybělo mě :D
Koukala jak pipi