Sexuální přitažlivost

alcaalca32
9. kvě 2016

Ahoj holky,
máte partnera,se kterým chodite a on vám tvrdí,že vas miluje,že ho strašně vzrušujete a nejradši by s vámi byl cely den v posteli? Když náhodou nesdilite jeho nadšení,je uražený,má hloupé narážky.. Mám ráda sex,milování,ale tuhle situaci jsem v žádném předchozím vztahu nezazila,tak mi to přijde trošku ujety a necitim se dobře.Zažila to některá z vás? Klidně i obráceně.. Přitahoval vás chlap tak,že byste se s nim milovaly několikrát denně?

micaella23
9. kvě 2016

Ze zacatku to bylo vzajemny milovani x krat denne, to je takovy to zalaskovani a ruzovy brejle, prochazi tim asi kazdy, ale aby byl urazenej kdyz reknu NE? nedovedu si predstavit jit s nim na nakup a pri vyberu vina aby se zas urazil, jen proto, ze musi byt zas po jeho... Zalezi i na povaze, ale pokud ti neco nesedi od zacatku, dej na instinkt. Sama pises ze v predchozich vztazich si to nezazila- ja popravde taky ne a asi bych s nim moc nepocitala. Ale od pc se to keca, nevim co to bylo za situaci a jaci jste povahove azd.

alcaalca32
autor
9. kvě 2016

@micaella23 po půl roce je to pořad stejný..když se o tom bavime a řeknu svůj názor,jeho reakce je..tak dobře,ja už se te nedotknu,nebudu na tebe sahat atd... jinak je pozorný, všeuměl, rozumím si s ním, ale toto je ulet..

kittynka
9. kvě 2016

My v tomhle "vzrušení" byli oba pomalu dva roky,než se nám povedlo otěhotnět a mít syna. Pak se to trochu uklidnilo.... Teď čekáme holčičku a jedeme pořád na stejné vlně ale je to tak ob den....njn,někdy holt člověk najde polovičku, se kterou je to jiné a tak nějak po sobě hodně oba touží.... 😀

zak1991
9. kvě 2016

Já se přiznám, že bych klidně s manželem v posteli vydržela celý den. On taky. 😀 Ale občas se stane, že jeden nebo druhý prostě nemá náladu, má starosti, nebo jsme unavení. Kvůli tomu ale uražení nebýváme. 😉 Prostě to tak je... A za hodinu, dvě, nebo druhý den to může být zase jinak.

nita1984
9. kvě 2016

Manžel patří mezi ty, kteří by mohli mít sex x krát denně. Mě stačí klidně obden.... někdy je oulem toho u nás napjatá atmosféra, z počátku to bývalo horší. Teď máme ze zdravotních důvodů měsíc půst (jsme v polovině), ta se docela uklidnil. Ale miluje moje předovulační stavy kdy se třeba týden milujeme denně.

rejni
9. kvě 2016

@alcaalca32 Jestli to tvůj přítel nemá sex jako dokazování si něčeho, zvedání ega a když se mu ho nedostává když chce on tak se najednou něco děje, připadá si odmítnutý.. U nás je to zase naopak, což si myslím, že je horší ale časté..ja bych mohla častěji i denně a chlap jednou do týdne,někdy víc ale někdy i míň..může to být i tím, že je o 9 let starší..ale když už jsem od něho slýchavala, že mě zajímá jen to jedno..tak už jsem z toho problém sama v sobě udělala a na náladě mi to nepřidalo.. Teď je zase období kdy se mi ani moc nechce, protože je to často jen kvůli snažení o malé..tak ejhle teď se začíná snažit on tak co 2,3 den.. Holt i v sexu to musí být o kompromisu..často se říká, že ten s větší potřebou se musí přizpůsobit tomu s menší.. Ale zase ten sex nemůže být jednou za měsíc..protože já už bych z toho měla fakt trauma 😀

alcaalca32
autor
11. kvě 2016

@rejni všechno je o kompromisu..snažila jsem se mu to vysvětlit,ale nebere to..prý budeme radši kamarádi.. 2,3x týdně nevadí..ale třeba po tydeni abstinenci 4-5xza den 2 dny ok sobě nedavam..