icon

Dcera vypadá úplně jinak než syn-mám je se stejným partnerem. Barva očí po prarodičích?

verunna
12. zář 2019

Zdravím,chci se zeptat..Mám z přítelem 5 letou dceru která je celá podobná na přítele,máme již druhé dítě 9 měsíčního chlapečka který má modré očka a blonďaté vlásky..Dcera má jít hnědé oči a světle hnědé oči,může syn zdědit barvu očí po prarodicich,já mám zelené.. Děkuji z odpověď

Strana
z2
3mama
14. zář 2019

Mám dvě dcery ,každá uolne jiná,ale úplně. Nemají podobného vůbec nic. Starší tmavovlasá kudrnatá, hnědooka, vysoká, hubená .. mladší rezatá ,modré oči ,malička a buclatá . Vlásky rovné . Mám je obě s manželem ,jen každá je po někom jiném no ,starší je do naší strany a mladší spíš do tatínka ☺️ teď čekáme chlapecka tak čekáme ,komu bude podobný,nebo jestli bude taky úplně jiný 😁

suromana
14. zář 2019

Já mám oči modré, manžel hnědé, syn měl po narození modré oči, byla jsem ráda, že má i něco po mně, jinak je celý manžel, ale cca v roce mu začaly oči tmavnout a teď má ve třech letech hnědé oči :(

gracinka7
14. zář 2019

Zrovna barva očí se často dědí od babiček 😉

layaa
14. zář 2019

Buďte v klidu, náš syn (brzo 3 roky) není podobný ani na jednoho z rodičů 😆 říkáme, že je podobný sám na sebe 😁 a dokonce ani povahově ne. Jejda, jak teď na to koukám, co jsem napsala, tak možná by nebyl od věci test DNA 😂

klea81
28. říj 2019

Dcera byla dlouho po porodu černovláska, syn blondak. S manželem máme oba hnědé vlasy.

klea81
28. říj 2019

@3mama kamarádka je i s manželem černovlasá a mají kluka s rezavymi vlasy 😎

ito
28. říj 2019

@lucie_j to samé u nás, já modré, táta hnědé a malému se oči měnily skoro do 3 let a teď je má nazelenalé.

Strana
z2