icon

Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?

1eso1
6. bře 2020

Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi

Strana
z5
leymea
24. lis 2020

Po sesti letech vztahu (vic jak rok od svatby), ale u nas to bylo jine. Kdyz jsme spolu zacali tak mi bylo 17, to jsem fakt nemela na dite pomysleni 😀

jakreb
24. lis 2020

@1eso1 Po 6rokoch vzťahu. A bez problémov. Maly sa narodil 8dni pred mojou 30.siatkou, muž 33. Proste sme zrazu prisli na to, ze nam niečo chyba a chceme dieta, deti.☺️😉

bervidova
24. lis 2020

po třech letech od seznámení jsme měli svatbu, za 40 týdnů po svatbě se narodil syn

katula94
21. čer 2022

@1eso1 ono asi i zalezi na zkusenostech. Snad od decka jsem mela jasno v tom, ze dite bez svatby nikdy, ale kdyz je cloveku treba 18, 20, tak casto jeste poradne ani nevi, jakeho partnera do zivota potrebuje, casto ani sam uplne nema jasno do detailu v tom, kym je on sam, takze pak neni snadne urcit, jestli je opravdu dobry napad si nekoho brat, a casto to opravdu ukazou az nejake roky chozeni. Ja jsem uz nekdy od 14 az do 27 s pauzami prechazela z jednoho dlouheho vzahu do druheho (1,5-4roky) a vzdycky to na necem ztroskotalo. Hodne mi to ale dalo v tom, jak reaguju v ruznych situacich, jaky clovek by se ke mne hodil, jakym stylem zivota chci zit, atd. Takze kdyz jsem v 27 narazila na meho manzela, videli jsme se tak 2x,3x, a oba uz jsme vedeli, ze tohle je ono, ze se to neda vubec srovnat s nicim, co jsme dosud zazili. Takze jsme spolu zacali chodit fakt po par schuzkach, byli jsme uplne nerozlucni, byli jsme spolu 24 hodin denne, nase prace to umoznovaly (jezdila jsem s nim v kamionu a na zastavkach si delala svou praci na notebooku). Takze nekdo se vezme po 2 letech a treba se vidaji 3x tydne, my se vzali po pul roce, ale byli jsme spolu fakt nonstop a casto si povidali treba do 3 rano. Nutno dodat, ze to zacalo strasne silnym pratelstvim a porozumenim, jen lehkou pritazlivosti z me strany. Takova ta velka zamilovanost a pritazlivost prisla postupne, jak jsme se poznavali. Tak hrozne jsme se ve vsem shodovali a bylo nam spolu tak krasne, ze jsme bez sebe proste nedali ani ranu 😄. Nekdy mesic pred svatbou, kdy uz bylo vse naprosto jasne a ja nemela jedinou pochybnost a jedinou obavu z toho snatku, jsme tak nejak prirozene prestali davat pozor, co se tyce poceti, a po par mesicich uz jsme byli vylozene smutni, ze furt nic. Po pul roce se zadarilo, tedka se blizim devatemu tydnu a nikdy jsem nebyla stastnejsi 😁😁😁 . Takze chci rict, ze je to fakt strasne individualni.

nijij
21. čer 2022

Po 2 měsících 😂 v prosinci rande, v lednu tělísko, v březnu těhotná 😂 teď jsme spolu skoro 6 let, rok od svatby a za 3 týdny se narodí druhé mimčo 😉

elu
21. čer 2022

@1eso1 5 let chození, plus pět let manželé... Vyplatilo se 😘

terez94
9. srp 2022

@1eso1 otěhotněla jsem po 3 měsících vztahu,za dalších 5 měsíců jsme se vzali. Teď jsme spolu 7 let a máme čtyři děti. ❤️❤️❤️❤️

veroniquecz
9. srp 2022

@1eso1 po 12 letech jsme se brali, po 14 letech se nám narodila první dcera ;)

vendulis
22. zář 2024

@1eso1 Záleží kolik let je tobě🙂 a na co se cítíš. Já jsem chtěla partnera a rodinu po 33 letech, spíše jsem čekala marně roky na jednoho muže, s kterým jsem chtěla strávit život. Takže jsem našla manžela v 32 a svatba c 33 a pak se snažili o dítě, bohužel nám to trvalo, tak jsem těhule až teď🙂.

misa_pise
23. zář 2024

@1eso1 my jsme spolu byli půl roku.Ted jsme spolu devět let, vzali jsme se, už máme děti dvě. Uvědomuju si ale, jaký jsem měla štěstí.
My jsme v té době byli krátce po třicítce, já už dva roky po rozvodu, kdy mě bývalý manžel opustil kvůli jiné. Já jsem po dětech už hrozně toužila a můj tehdy nový partner taky. Měla jsem pocit, že je to zázrak, že jsem vůbec našla fajn chlapa, co chce děti a rodinu, poctivě pracuje, má vlastní bydlení. Ale byl to risk, ne že ne. Pravdou je, že jsme nečekali, že to bude hned, říkali jsme si, že to bude třeba půl roku trvat než otěhotním, ale ono to prošlo doslova na první dobrou. Nelituju, jak říkám, měla jsem kliku. Ale uvědomuji si, že to mohlo dopadnout všelijak, i když jsem si to v té době nepřipouštěla, neznali jsme se tak, jak bychom asi měli. Ale nám to teda vyšlo🙏🍀❤️.

Strana
z5