Jak dlouhý byl vztah než přišlo dítě?
Ahojte.
Zajímá mě, po jaké době ve vztahu jste měli dítě.
Myslíte, že je hloupost si pořizovat dítě v době zamilovanosti?
Nebo čekat pár let?
Díky za odpovědi
Po 2,5 letech jsme si rekli, ze bychom mohli mit. Bohuzel nam to nevychazelo, az po 5 letech se zadarilo. Mezitim jsme stihli koupit byt, vzali jsme se. Dcera prisla v tu nejlepsi dobu.
Zalezi zda to oba myslite vazne 🙂 ja jsem sveho nynejsiho manzela poznala v Rijnu 2018 v cervenci 2019 uz jsme se brali to je po 10 mesicich a na svatebni ceste jsem otehotnela,takze po 10 mesicnim vztahu se stalo oboji :D 🙂) a jsme stastny a vime ze jsme to tak oba chteli 🙂
Zasnoubili jsme se po třech měsících vztahu a už jsme spolu dva roky, půl roku jako manželé a máme dvouměsíční holčičku ♥️
Ahoj, já otěhotněla po 3,5 letech, 3 měsíce po svatbě 😊
po 7 letech vztahu, 4 po svatbe
Když jsme spolu začínali, tak jsem měla syna z prvního vztahu. Manžel ho vzal úplně v pohodě, po 4 letech jsme měli dceru, teď čekáme třetí 😅 jsme soli 8 let, z toho rok manželé. Mezi dětmi nedělá žádný rozdíl. Ale určitě bych si nepořizovala dítě po pár měsících vztahu ale počkala pár let 🙂
@1eso1 ja jsme si vzala manzela pote, co jsme se znali 2,5 roku. Predtim jsem mela vztah, kd yjsme spolu byli 7 let od 15 do 22 a neklaplo to...
Podle mne zalezi na tom, kolik je jim roku, kdyz spolu zacnou chodit. Nekdo treba je spolu 12 let, protoze jsou spolu od 15let,nekdo 2 roky, protoze spolu zacali, kdyz meli 25 let.... Co je vic? Ja treba mela asi vic zazitku po 7 letech s byvalym pritelem - kamaradi, spolecne akce, atd. V te dobe, kd yjsem s nim byla, mi zemrela maka, takze hidne tezke obdobi... Ale nemyslim si, ze bych ho znala lip nez manzela po tech 2,5 roku - spolu jsme zili ten realny zivot, bydleli spolu atd.
Budeme spolu dva roky letos v květnu. Těhotná jsem od září minulého roku, v prosinci zásnuby.....myslím že to vše prostě přišlo jak má, každý to cítí a má jinak ...😊
Po 10 letech.
Jsme s manželem 8 let, po 4 letech vztahu jsme se vzali a dnes máme dvouměsíční holčičku
Dceru jsme počali po 7,5letech vztahu. Osobně bych asi nešla planovaně hned do dítěte po pár měsících (nehoda je něco jiného ...)
12 let 🙂 od mych 15. ted jsme spolu 15 let, vzali jsme se a mame 2 deti. Dali jsme si na cas, Jakmile zacaly tikat biologicke hodiny, hupli jsme na to
Po 6 letech vztahu a teprve čekáme 🤗 Jsem za to ráda. Nic nám neuteklo, cestovali jsme a užívali si😊
U nas po 8letech,ale po 2 letech vztahu jsem vedela ze on je ten pravej.malem jsme totiz umrzli na vylete kde jsme se ztratili a vubec jsme se nepohadali naopak mi byl velkou oporou takze jsem vedela ze to je clovek se kterym chci jit dobrym i zlym v zivote...
V prosinci to bylo 8 let, co jsme spolu, v květnu oslavíme 4té výročí svatby a v srpnu čekáme první miminko 💓
Budu tu za cvoka. Leden stěhování k sobě a 1. 5 už dvě čárky. Známe se 6 let, spolu rok a půl.
Svatbu jsme měli 2 roky a 8 měsíců od začátku vztahu. Dcera se narodila za další rok a 3 měsíce. 🙂
Po 10 letech vztahu byla svatba, 2 roky po svatbe dite.. takze po 12 letech :D
@chrystyanna tak to je taky docela rychlost 🙂 Ale asi když víš, tak víš 🙂
Dva mesice, po osmi svatba. Ted jsme spolu asi dva a ctvrt roku a cekame druhy 🙂
@re_barbora taky celkem rychlovka 🙂
Po roce a půl jsme se rozhodli, že se vezmeme a založíme rodinu.
Po dvanácti letech jsem se odbrzdil a vzal si mou ženu 🙂, no a do roka byl první kluk, skončili jsme u třech kluků 🙂
My jsme to vzali pozvolna 🙂 Brali jsme se po 6,5 letech vztahu, a první prcek se pak narodil za 2,5 roku (povedlo se hned, jakmile jsme tomu dali zelenou). A druhej se nám narodí přesně za další 3 roky.
Bylo fajn, že jsme nemuseli řešit existenční a vztahové problémy. Po těch letech už jsme měli vše vyřešené a ustálené. Na druhou stranu, nebylo by špatné řešit např. svatbu a miminko ve fázi větší zamilovanosti.
Otehotnela jsem za 9 mesicu po nasem seznameni, v te dobe jsme meli mesic po svatbe.
Po 8,5 letech jsme se vzali, otehotnela jsem poprve pul roku po svatbe, to se nevydarilo. Podruhe, kdyz jsme spolu byli 10 let. Nechteli jsme dite bez manzelstvi. Letos spolu budeme 14 let a mame 2 deti.
@1eso1 byli jsme ve vztahu rok a půl a nelituji toho rozhodnutí. Naopak bylo to nejlepší rozhodnutí vůbec! Když jsem začala s partnerem (ted
manželem) chodit věděla jsem velmi brzy že s ním chci děti. 🥰 Zamilovanost v tom nehrála takovou roli ale spíš to jaký je, jak se choval, že jsme máme stejný priority.

@1eso1bylo mi 26let, když jsem se seznámila s mým manželem a první co bylo jsme řešili téma "děti", otěhotněla jsem po 13měsících vztahu, letos jsem spolu 8let a máme 2 děti, plánujeme ještě třetího prcka 😉
A my jsme to vzali od konce, první jsme měli dcerku, až poté jsme se vzali (manželé jsme teprve 4roky) a pak jsem porodila podruhé - syna.....