icon

Jsem zoufalá. Máte podobný problém po porodu?

ladymanusik
10. bře 2020

Som slovenka žijúca v Čechách .mám manžela a dve deti.moj manžel je drzgros to som si už zvykla.ale ponovom sa snim nedá vydržať .ako sa nám narodil druhý syn.tak mi stále vykrikuje že som roztahahana .pri sexe vždy keď vojde domna mi povie .že nič necíti 😕 tak už snim nechcem ani spat.aj vám sa po porode tak roztiahla? Trollovia a blbé komenty si nechajte pre seba .ďakujem

meronym
10. bře 2020

Bohuzel zijete s hulvatskym blbem.

klea81
10. bře 2020

Rozvod?

krista25
10. bře 2020

Tak tohle by mi ten můj řekl jednou.

anka246
10. bře 2020

Bola by potrebná asi plastika. Informuj sa u gynekológa. Držím palce

drakenn
10. bře 2020

@anka246 plastiku mozku tomu blbovi nikdo neudělá!!

miba10
10. bře 2020

@ladymanusik škoda, že už se nedělá lobotomie. 🤦‍♀️Sbalila bych mu věci (nebo sobě a dětem, pokud máš kam jít) a šla bych. Tohle je sprostý a neskutečný a nemám pro to ani slova. Je to kreten. Neměla bych mu už co říct.

muhehehe
10. bře 2020

@ladymanusik ....nebo on ho má malýho, což? Jinak za mne- s miminkem je to zatraceně blbá situace, ale tohle je na rozvod

ladymanusik
autor
10. bře 2020

@muhehehe
@muhehehe nemám kam ísť

sudylichozrout
10. bře 2020

https://www.modrykonik.cz/forum/od-te-doby-co-mam-dite/drzgros-co-si-o-tom-myslite/
Evidentne mate fakt problem. Bud s trollenim, nebo ve vztahu. Nevim, co je horsi. Kazdopadne pokud to, co pises je pravdive, tak bych mu hodila na stul rozvodove papiry a sla si po svem.

puhelin
10. bře 2020

A rekla jste mu svuj nazor? Co on na to?

muhehehe
10. bře 2020

@ladymanusik je mi jasné že to není sranda, ne každý má v záloze pohodové rodiče s velkým barákem, nebo haldu penez.... Je mi upřímně líto tvé situace. Ale ten chlap je primitiv, nic dobrého z toho do budoucna nekouká. O nějaké vytahane pip*ně tohle vůbec není. Nikdy jsem se s tím nesetkala, sama mám tři děti a nemám tento problém (ať ti odpovím na původní dotaz) a kamarádky se mi s tímto taky nikdy nesverily, ale tohle je fakt to poslední, co řešit... Chce to řešit toho burana, co se neumí chovat k ženský, k matce svého dítěte ještě ke všemu. Jsou tu azylaky, různé dávky... věci pro dítě každý rád daruje máme v nouzi. Sranda to není ani náhodou, ale nějaké ty podané ruce se najdou... Ale mě se to kecá. Pokud nemáš ,,koule" na takové radikální řešení teď v tuto chvíli s miminkem, tak si alespoň začni chystat půdu na později, až nastoupis do práce. A hlavně si pořád připomínej, že toto chování v žádném případě není v pořádku a nechceš si na něj zvykat. Hodně štěstí v životě

ladymanusik
autor
10. bře 2020

@sudylichozrout nemám kde ísť .a on je drzgros tak on má všetky peniaze .som rada že s deťmi vyzijeme.to málo čo máme

martt
10. bře 2020

@ladymanusik Kamarádka řešila to samé, také její manžel po druhém dítěti byl při sexu takhle "hrubý". Tenkrát, když ji při sexu zase řekl, že nic necítí. Tak kamarádka se prý na nej s ledovým klidem podívala a rekla mu, ze to třeba nemusí být problém její a ale jeho, že ho má asi moc malého. A kdyz začal na ni drzkovat, že to neni jeho vina, ale její. Tak se zvedla z postele a prohlásila, že jestli se mu to nelíbí ať si sbali kufry a jde za lepší. Vydrželi to spolu ještě asi rok a pak od nich odešel. Takže bych to řešila asi takhle. Ale ja jsem člověk, který když ho někdo ponizuje, tak se nenechá. Zkus se proti němu ohradit a ozvat s Le, že se ti jeho chování nelíbí. A uvidíš buď se zmatori a nebo ten vztah nemá bohužel smysl. Jinak já ji mám jak kdy, někdy manžel říká, že ji mám velkou někdy zas úzkou, tak ja nevím 🤔😄😂

martt
10. bře 2020

@ladymanusik On je Čech? Protože pokud by jsi se rozhodla pro rozvod tak myslím, že do dvou let dítěte má povinnost platit alimenty i na tebe.

luciashek
11. bře 2020

@ladymanusik tohle by mi manžel mohl říct jednou a byl by bez sexu a řekla bych mu, ať si na to najde jinou a táhne za ní. Chápu, že je těžký odejít, když není kam, bez peněz, ale nikdo nemá právo na to Vás ponižovat, ani držet všechny peníze... Co zkusit pomoc od rodiny? Není možnost k někomu odejít?

ninolleta
11. bře 2020

To co vám muž říká ani komentovat nebudu, ale zkuste třeba posilovat s Aniballem, koneckonců vnitřek je svalovina, tak si myslím, že se dá s tím něco dělat.

papousekpaja
11. bře 2020

@martt kdyz jsou manzele, tak ma narok na alimenty na sebe vlastne po neomezenou dobu, dokud by jeji zivotni uroven nebyla na stejne vysi jako jeho. A ma narok i na alimenty na sebe po dobu pred rozvodem a to na hodne vysoke, protoze zivotni uroven manzelu ma byt stejna, takze pokud ma rodicak 10 tisic, manzel plat treba 30 tisic, tak ma narok na 10 tisic vyzivne po dobu nez budou rozvedeni. Plus jeste vyzivne na deti. Resila jsem rozvod prede dvema lety.

martt
11. bře 2020

@papousekpaja Děkuji za upřesnění nevěděla jsem přesně, jak to je. 😊

marketanova
14. bře 2020

U nás byl problém v intimním vztahu a následném sexu, ale vrací se to pomalu do normálu.