Neustálé návštěvy rodiny. Jak to máte vy?
Ahoj holky... spíše ze zajímavosti, jak to máte vy... od té doby co máme miminko moc nemusím návštěvy u rodiny manžela kde se stále jen sedí, keca u kávy, půlka rodiny civi do telefonu. A já tam obskakuji půlroční dcerku a snazim se jí udržet v klidu.. tyto návštěvy jsou pro mě obtezujici. Jak to máte vy? Jsme tam každý víkend, stále furt se něco slaví a to znamená hromada jídla, 12 lidí v jedné místnosti a sedět a kafrat, malé se věnují tak ze si ji předávají z ruky do ruky a tahaji ji jak kočka koťata. Bohužel tchanovci za námi nepřijedou že by vzali malou ven do kočárku, jezdit kočárkem max jen když jim malou přivezu až pod nos aby šli obrazit sousedy... poslední dobou mám nechuť tam moc jezdit a zase sedet na zadku a kafrat, protoze s miminkem které objevuje to moc nejde.. občas už jezdíme jen že slušnosti a brzy jedeme s nějakou vymluvou..ale stále si něco vymýšlet je blbe...
@veruuu_kubesovic ještě jednou... kde píšu že chci rady? Prosím mrkni na úvodní příspěvek 😊 Děkuji za smysluplné komentáře, ale věřím že tvé RADY uvítají v jiné diskuzi... já naopak moc děkuji maminkám které se podělí jak to mají ony...
@anna189 Jojo kecy že rostou zuby... To já poslouchám doslova od narození dcery. Nechápou že se jí nelíbí když jí tahají, nelíbí se jí ani přílišná pozornost.

@anna189 aha, tak takhle to doma nemáme 🙂 Trávíme čas jako rodina, v sobotu manžel občas pracuje v lese, já poklidím, něco s dětma podnikneme a v neděli se odpočívá, jde do kostela a pak nějaká aktivita (les, bruslení, hřiště...).
Širší rodina se vidí 4x ročně na chalupě, kde slavíme na zahradě a děcka si hrajou. K svátku sms, narozeniny v úzkých rodinách, vánoce bez dárků, už je nás moc.