Oddělené spaní rodičů po porodu? Vaše zkušenosti a tipy
Napadlo mě udělat si takový průzkum. Po porodu mladší jsme se s manželem oddělili a on spal se starší v ložnici a já s mladší v obýváku. Ohromně mi to vyhovovalo, protože jsem neměla stres, že je budíme a budou nevyspalí a mrzutí. Měli jste to také tak? Jak dlouho vám to vydrželo? A pokud ne, jak manžel snášel noční pláč/zvuky… prostě ruchy spojené s kojením/přebalováním/uspáváním.
@kadla88 muž je řidič z povolání, jak už tu psal někdo výše. Nemůže si dovolit být nevyspaný, má v rukou odpovědnost za lidi. Nemáme oddělené spaní na stalo, ale když je krušný večer nebo se očekává (nemoc, zuby), tak proste spí ve vedlejším pokoji. A argument, ze máma se musí starat, musí, ale může si s prckem přes den odpočinout, což pracující muž jaksi nemůže.

My jsme byli v ložnici všichni zhruba do 3m malé...ale hodně jsme ji budili my jak jsme se otaceli nebo šli na záchod...tak šla do pokojicku a od té doby (až na nemoci a některé výjimky) spinka krásně. Manžela nevzbudi ani atomovka :D takže já mám chuvicku a otevrene dveře a slyším vše