icon

Pomáhají Vám muži v domácnosti?

slunicko153
4. lis 2015

Ahoj holky.
Mám pocit, že poslední dobou jsem na všechno sama. Na začátku našeho vztahu mi můj muž ve všem pomáhal, vařil, uklízel, atd... Máme syna (2r) a teď asi půl roku je muž strašně dlouho v práci, když přijde z práce je strašně utahaný a nejradeji by pořád spal. Když přijde tak hned sedne k televizi - místo toho aby se synovi věnoval /ten samozřejmě sedí vedle táty a čučí na tu bednu s ním/. Chápu, že si člověk někdy potřebuje na chvíli odpočinout, ale když mu nechám prostor aby si odpočinul tak usne a syn se táty ten den nedočká. Když mu něco řeknu- ať si jdou hrát třeba s kostkama nebo autem tak to se na mě dívá jako kdybych byla snad z jiné planety. Několikrát mi řekl že on pracuje a vydělává ( já se na mateřské asi dle jeho představ dloubu v nose). Snažím se domácí práce zvládat i se synem (sice občas vysávám jeden pokoj hodinu - syn by nejraději vysával celé dopoledne 🙂 alespoň něco zvládáme). Ale co mě poslední dobou vytáčí je, že neuklízím jen po synovi a po mě, ale především po něm. Maximálně co je ochoten jednou za čas vynést koš. Nevím kdy přesně začla ta změna - vždy mi se vším pomáhal a teď to má na háku. Nevím jestli má nějaké blbé období v práci, ale už to trvá dost dlouho a mě to pomalu ale jistě začíná štvát. A kdykoliv cokoliv řeknu, tak já jsem ta špatná - už se ani nesnažím nějak argumentovat - vždy to vede k hádce.

Strana
z4
keny123
9. led 2016

ne.

zandi
9. led 2016

Mam asi uzasnyho manžela, ale pomaha a moc. Neni nic co by nedělal. Když jsem chtela pred vanoci umyt okna tak mi rekl, ze jako tehu to myt nebudu a umyl je sam - 13 oken 🙂 Proste zlatíčko.

markyzka84
9. led 2016

@kakamilca Jo tak s tim jídlem je to u nás stejně :/ jsem zvykla plýtvat no ;(al snažím se... S manželem jsme spolu 8 let ale snažím se Furt třeba jednou 🙂))) jinak chlap je super 🙂 s malou si vyhraje až do nebes 🙂)) akorát jak si Furt hraji tak občasné karambolů jsou no:/ -a pak nastupuje maminka na makléři posouvání ...čteme pohádky nebo malujeme... Myslím si ze jak mužský tak ženský element je potřeba a je fajn když dítě ma oba .

lajla
9. led 2016

Pomáhá ale v mezích🙂 každý chlap je tak trochu bordelar... Můj muž pracuje na vysokém postu a má velkou zodpovednost. Nedávno jsme koupili barák...zarizoval a dělal vše jen on. Každé ráno veze děti/ dítě do školky školy..já vyzvedávám. Když je potřeba výzvědné i on, do kroužku a z vozí on. Koupam já, uspava on tri,já mám na starost to nejmladší. Každou neděli vaří oběd🙂 přes víkend se většinou stará o tři děti já o jedno, jednou týdne mám paní na úklid máme velký barák a pak ji mám vždy když potřebují děti pohlidat či si něco obstarat. Přes týden jinak dělám prakticky vše já, uklizim co je potřeba a varim ale ne každý den🙂 velké nákupy dělá pouze on
Na vojně byl...pochvaloval si to🙂 byl za písaře🙂

Strana
z4