Pomáhají Vám muži v domácnosti?
Ahoj holky.
Mám pocit, že poslední dobou jsem na všechno sama. Na začátku našeho vztahu mi můj muž ve všem pomáhal, vařil, uklízel, atd... Máme syna (2r) a teď asi půl roku je muž strašně dlouho v práci, když přijde z práce je strašně utahaný a nejradeji by pořád spal. Když přijde tak hned sedne k televizi - místo toho aby se synovi věnoval /ten samozřejmě sedí vedle táty a čučí na tu bednu s ním/. Chápu, že si člověk někdy potřebuje na chvíli odpočinout, ale když mu nechám prostor aby si odpočinul tak usne a syn se táty ten den nedočká. Když mu něco řeknu- ať si jdou hrát třeba s kostkama nebo autem tak to se na mě dívá jako kdybych byla snad z jiné planety. Několikrát mi řekl že on pracuje a vydělává ( já se na mateřské asi dle jeho představ dloubu v nose). Snažím se domácí práce zvládat i se synem (sice občas vysávám jeden pokoj hodinu - syn by nejraději vysával celé dopoledne 🙂 alespoň něco zvládáme). Ale co mě poslední dobou vytáčí je, že neuklízím jen po synovi a po mě, ale především po něm. Maximálně co je ochoten jednou za čas vynést koš. Nevím kdy přesně začla ta změna - vždy mi se vším pomáhal a teď to má na háku. Nevím jestli má nějaké blbé období v práci, ale už to trvá dost dlouho a mě to pomalu ale jistě začíná štvát. A kdykoliv cokoliv řeknu, tak já jsem ta špatná - už se ani nesnažím nějak argumentovat - vždy to vede k hádce.
Mam asi uzasnyho manžela, ale pomaha a moc. Neni nic co by nedělal. Když jsem chtela pred vanoci umyt okna tak mi rekl, ze jako tehu to myt nebudu a umyl je sam - 13 oken 🙂 Proste zlatíčko.
@kakamilca Jo tak s tim jídlem je to u nás stejně :/ jsem zvykla plýtvat no ;(al snažím se... S manželem jsme spolu 8 let ale snažím se Furt třeba jednou 🙂))) jinak chlap je super 🙂 s malou si vyhraje až do nebes 🙂)) akorát jak si Furt hraji tak občasné karambolů jsou no:/ -a pak nastupuje maminka na makléři posouvání ...čteme pohádky nebo malujeme... Myslím si ze jak mužský tak ženský element je potřeba a je fajn když dítě ma oba .
Pomáhá ale v mezích🙂 každý chlap je tak trochu bordelar... Můj muž pracuje na vysokém postu a má velkou zodpovednost. Nedávno jsme koupili barák...zarizoval a dělal vše jen on. Každé ráno veze děti/ dítě do školky školy..já vyzvedávám. Když je potřeba výzvědné i on, do kroužku a z vozí on. Koupam já, uspava on tri,já mám na starost to nejmladší. Každou neděli vaří oběd🙂 přes víkend se většinou stará o tři děti já o jedno, jednou týdne mám paní na úklid máme velký barák a pak ji mám vždy když potřebují děti pohlidat či si něco obstarat. Přes týden jinak dělám prakticky vše já, uklizim co je potřeba a varim ale ne každý den🙂 velké nákupy dělá pouze on
Na vojně byl...pochvaloval si to🙂 byl za písaře🙂

ne.