icon

Váží si mě?

18. čer 2020

Mam par mesicu od porodu, ale porad mi lezi v zaludku pritelovo jednani po porodu. Kdyz jsem porodila nenapadlo ho ani mi napsat nebo rict neco pekneho a podekovat, kytku mi nekoupil a co me tehdy dostalo bylo, ze jsem si platila pobyt v nemocnici a on delal, ze nic. Jsem stastna, ze mam zdrave dite. Jsou tu i dalsi zalezitosti, vsecko jde na pul, i kdyz ja jsem na materske(sice mam nasetreno). Jsou to malichernosti, ale posledni dobou to ma vliv na muj vztah k nemu. Clovek chce mit vedle sebe nekoho kdo se postara.

Strana
z2
mourovatakocka
19. čer 2020

Jedním ze základů fungujícího vztahu je komunikace. Pokud se bojíš něco říct, máte dost problém. Mně když něco vadí, fakt nemám problém to muži říct, on si to třeba ani neuvědomuje a pak se vše srovná. Horší je, když to v sobě dusím, že to vydržím, zpravidla následuje výbuch. Buď si můžete promluvit, nebo skončíte pod heslem stokrát nic umořilo osla. Protože i z malicherností se prostě časem stane příliš velké sousto.

marketka_m
19. čer 2020

zmenit jen tak?tady nejde o zmenu..ale chteni aby ten druhy se citil milovan..

jijulka
19. čer 2020

pokud máte vztah na pevných základech, pak vas prima a otevrena komunikace nemůže poškodit. Naopak vas muze posunout dal.

marketanova
8. črc 2020

Je důležité se spartnerem neustále podporovat a sdílet důležité životní okamžiky společně a zároveň si stále užívat intimitu a sex. Ozvláštnit si ho, zůstat společně aktivní a dělat si to hezké v životě.

Strana
z2