Maminka z Ostravy, s termínem v létě
Najde se maminka na pokec , která čeká miminko a je z Ostravy?Ja čekám mimčo na konci srpna😊
Taky jdu holky do Hrabuvky ale až v 27 t.,dala jsem si to na konec kvetna😊pak pošlete jak to probiha
Za mě doporučuju vypit ten roztok na ex... fakt to bylo mnohem lepší, než když jsem to pila poprvé postupně....
@karkulka789 Ahoj, přidávám se k diskuzi 🙂 čekám mimčo 14.7. a jsem taky z Pískových dolů 🙂 Jinak máš termín na moje narozeniny, tak mě to pobavilo kolik máme společeného 🙂
@za_bu_ska já to teda na ex nedala. Pila jsem to na víckrát a byl to hnus. 😛😝 Výsledky pak dostal dr. a v úterý jsem byla na kontrole, tak je vše v pořádku. Cukrovku nemám, ale mám nakázáno odpočívat. Začalo mi tvrdnout břicho a tak jsem ještě vyfasovala magnésium a doporučil mi odpočívat. Radši jsem držela pusu a neřekla jsem vtipnou poznámku jak si představuje, že mám odpočívat v práci 😃😄😀
Ahoj holky, jsem z Ostravy Zábřehu a jsem prvorodička. Manžel má z prvního manželství 2 děti (13 a 10 let). Termín mám 14.7. a čekáme holčičku. Konečně jsem natrefila na nějakou skupinku holek z Ostravy 🙂
@zofinecka Jo, na víc krát to je hnus největší 🙂). Já si byla pro výsledky dneska - výsledky pak nesu dr. A myslím, ze to dopadlo taky dobre. vse mam v norme. Jinak me furt boli stydka kost a spodek bricha - zvlast, jak furt musim tahat 13m dcerku. Magnezko taky popijim. Jojo, v praci se blbe odpociva, pokud nesedis u pocitace 🙂).
@misulinka85 Jo, to je super 🙂.A další holčička, to je super! 🙂.
Ahoj holky, ja mam termin 2.7., na 90% je to holcicka. Mam ještě jednu 9ti letou doma. Jsem ze zabrehu,kino Luna.
@pavlin888 jé tak to máš termín blízko mě 🙂. Kde budeš rodit? Já uvažuji o Vítkovicích, ale ještě jsem se nějak nerozhodla.
@misulinka85 Ahoj,prvni jsem rodila ve Vítkovicích,muzu rict, ze jako prvorodička byl porod super,ale sestinedeli katastrofa a to doslova. Ted uvazuji o fifejdach,byla jsem tam v lete se zamlklym tehu a sestry a doktori super a kontroly potom taky. Jinak pujdem s manželem urcite kouknout do porodnic nekdy v kvetnu. Pujdes nekde na predporodni kurz? Uvazuji jen o teorii,jsem na rizikovce.
@pavlin888 no já právě Fifejdy zvažuju, ale taky se tam asi půjdu podívat. Líbí se mi, že by se dalo rodit do vody, ale to ještě nemám promyšlené. Docela se porodu bojím, tak hledám alternativu.
Na předporodní kurz jsem přihlášená už do Vítkovické nemocnice a jdu v úterý na první hodinu. Uvidím zda budu chodit na všechny lekce nebo jen na něco. Já sice nejsem na rizikovce, ale jsem na neschopence.
@misulinka85 no tak pak dej info o kurzu,porodu se neboj,ven jit mimco musí a s pozitivnim pristupem je pul hotovo 👍 zatím pa jdu se věnovat dceri
@misulinka85 Rodit do vody se nedá na Fifejdach - nechají tě tam jen 1. dobu porodní - na samotný porod musíš z vany ven.... Jinak Fifejdy jsou fajn - pokud nebudou komplikace, tak bych chtěla rodit zas tam... Předporodní kurz na Fifejdách byl fajn. Já bych brala, pokud by šly třeba jen hodiny v bazénu z toho předporodního kurzu...
@pavlin888 rodila jsem na fifejdach minuly tyden,vsechno v pohode,sestricky i doktorky fajn az na jednu,Liskova se jmenovala,prijemna jak osina v prdeli...
@zelenaesmolda ta tam ještě je? Ta je už legenda. 😁😁
@zelenaesmolda no ta je asi legenda,čím tak prudi,nebo na co se připravit?
@zofinecka no kdyz jsme rikali jejim kolegum jak se chova tak i oni rikali ze to vedi ale nemuzou s tim nic delat
@pavlin888 prudila s kojenim,me to neslo,mala se mi nechtela prisat,i po dlouhem kojeni rvala hlady tak jsem volala sestricky aby mi prisly pomoct tak rekla neco v tom smyslu ze sestricky jsou u nas porad a ze se musim snazit,ze je to na me.jsem myslela ze ji flaknu protoze kdyz kojim vic jak hodinu a dite mi usne na 40min a rve hlady tak je asi neco spatne.Byla s nama na pokoji pani po cisari,ctvrte ditko,zadne z nich nekojila neslo ji to a kdyz se ptala na zdravotni stav sveho mimca co bylo na JIPce tak ji vlastne nic nerekla,akorat ji sprdla kvuli kojeni...
@zelenaesmolda Takže to hezky přežít a myslet si svoje, no to je něco na mě, s lidma jednám každý den, bude prča.
@pavlin888 ja jsem vazne uvazovala ze si na ni budu stezovat protoze kdyz vsichni budeme drzet hubu tak se nic nezmeni
@zelenaesmolda ta je svým postojem ke kojení známá. Já jsem měla asi štěstí, že neprudila. Ale už je to nějaký ten rok. I přesto zase jdu na Fifejdy.
To jmeno mi neco rika, musim se zeptat mamky, jestli tam nahodou nebyla uz kdyz se narodila v 94 segra 😁 Tenktat tam i natacela televize, ze v te porodnici podporuji kojeni a tak.
@zelenaesmolda ja na ni cetla tolik stiznosti a lidi co to podali dále není malo a nic, no pry je to kapacita v oboru a pry jeji heslo je rozkojim i muze 😉 jsem na ni zvedava
Já byla ráda, že jsem ji potkala až při závěrečné vizitě 🙂). Ale fakt je, že mi s kojením pomohla.
@pavlin888 tak me nerozkojila,uz nemam mliko
@zelenaesmolda To je mi lito, ja první taky nekojila, ted jsem uz dopředu vybavena el.odsavackou, neco jsem si načetla a není boha, ale ani tak se svet nezbori, hlavne ze jsou miminka zdrave.

Mám jít do Mephacentra příští středu. Jak jsem byla poprvé skoro jsem to vyblila a to jsem v těhu blila jen 2x.Teď zvracím tak 1x týdně, tak jsem zvědavá co mi udělá ta glukóza.