Co dělat, když otec neschválí vycestování dítěte?
Dobrý den, zeptali jsme se otce mé dcery (4 roky) zda nam dá souhlas s vycestovaním na dovolenou. Souhlasil a když se to zaplatilo a blíží se termín, tak se cuká, že jsem hustá, co když se mi něco stane a mala tam zůstane. Jede s nami ještě moje 16 leta dcera. Co když nám souhlas nedá? Jak se to pak řeší?je to jen Bulharsko, žádna nebezpečna země ani mimo EU.
@simkrk to je jen šprajc, to je jasný, co nejvíc své ex znepříjemnit život ;) holt to chce hledat zájezdy v tom správném termínu a je klid
Ale je fakt, že kamarádky syn, přijel na tábor s několikadenním zpoždění, protože tábor začínal na konci tatínkova týdnu a ten s tím nesouhlasil (a to nikde jinde nebyli :( ), spíš než ex manželce se tak pomstil synovi, tohle prostě nepochopím ...
@moudivlacek taky jsem takovy příběhy četla... 🙄 Že holka na Švp dorazila až v úterý odpo, protože tatinek nesouhlasil a nebyl ochotný ji pustit 🙈 hrozný...

@moudivlacek tak si vždycky říkám, když uvidí že se za par dní vracíme,proč by to tak hrotili😁ale tak i ženská se může zblaznit.. 😁Ale docela by me zajímalo kolik je/bylo takových případu.. 😁 Me přijde, že chlapi tohleto nepovolovani dělaj z nějaký zášti, závisti... 🤷.. Jakože proč... Myslim si, že malo kterej chlap by to dělal kvůli nějakýmu strachu že se tam s dítětem nebo i s maminkou něco stalo.. 🤷😊