icon

Co dělat, když otec neschválí vycestování dítěte?

irbiska
14. črc 2024

Dobrý den, zeptali jsme se otce mé dcery (4 roky) zda nam dá souhlas s vycestovaním na dovolenou. Souhlasil a když se to zaplatilo a blíží se termín, tak se cuká, že jsem hustá, co když se mi něco stane a mala tam zůstane. Jede s nami ještě moje 16 leta dcera. Co když nám souhlas nedá? Jak se to pak řeší?je to jen Bulharsko, žádna nebezpečna země ani mimo EU.

Strana
z2
simkrk
16. črc 2024

@moudivlacek tak si vždycky říkám, když uvidí že se za par dní vracíme,proč by to tak hrotili😁ale tak i ženská se může zblaznit.. 😁Ale docela by me zajímalo kolik je/bylo takových případu.. 😁 Me přijde, že chlapi tohleto nepovolovani dělaj z nějaký zášti, závisti... 🤷.. Jakože proč... Myslim si, že malo kterej chlap by to dělal kvůli nějakýmu strachu že se tam s dítětem nebo i s maminkou něco stalo.. 🤷😊

simkrk
16. črc 2024

@l_ ja beru origo rodný list.. 😁🙈

moudivlacek
16. črc 2024

@simkrk to je jen šprajc, to je jasný, co nejvíc své ex znepříjemnit život ;) holt to chce hledat zájezdy v tom správném termínu a je klid
Ale je fakt, že kamarádky syn, přijel na tábor s několikadenním zpoždění, protože tábor začínal na konci tatínkova týdnu a ten s tím nesouhlasil (a to nikde jinde nebyli :( ), spíš než ex manželce se tak pomstil synovi, tohle prostě nepochopím ...

l_
16. črc 2024

@simkrk ty jo, to bych se bala, ze se ztrati

simkrk
16. črc 2024

@moudivlacek taky jsem takovy příběhy četla... 🙄 Že holka na Švp dorazila až v úterý odpo, protože tatinek nesouhlasil a nebyl ochotný ji pustit 🙈 hrozný...

simkrk
16. črc 2024

@l_ já ne😁🤭 ja mám vše v deskách a pak to zavírám, zamykam do kufru😊

Strana
z2