icon

Jak "vydědit " rodinu?

petranaty
22. lis 2019

Dobrý den ,mám asi zvláštní dotaz ...ale už mám té mojí rodiny dost . Jak se člověk může odstřihnout od rodiny aby už se mnou neměli nic společného ? Jde to vůbec ?
Mám k tomu vážné důvody a to dokonce krádež a napadení .

Strana
z2
petranaty
autor
24. lis 2019

@xcassiopea děkuji za názor ....ty neustálé narážky a nadávky na mou osobu v SMS a při zablokování na mail a sociální sítě ....hrůza ....ale v tom má prsty zase sestra , je vysokoškolačka ,krásná , a neustále mě urazí že jsem jen debil , co že se mi to asi narodí ...a podobně .....opravdu nechápu , jak může být někdo tak zlý a ještě když je to " rodina " hrůza "

petranaty
autor
24. lis 2019

@petranaty takže opravdu budu asi muset vše ukázat na policii ...zprávy a podobně .

jarla
25. lis 2019

mno,bude to těžké,ale na tohle lze získat i zákaz styku,něco podobného zažívala známá,tam dokonce dotyčný jejím jménem založil na fcb profil,samozřejmě aby ji poškodil a další věci,všechno to vytislka a spolu s smskama šla na policii a podala tam TO,policie řešila,uznala to jako stalking a dotyčný dostal přes prsty,známou to úplně rozložilo,ale časem se dala dohromady a v současnosti je to tak,že má klid,dotyčný se k ní bojí přiblížit dosud,je to už pár let,pokud to šlo tehdy,tak věřím,že to jde i teď

sobist
25. lis 2019

Ahoj, mrzí mě, jaké máš problémy a neumím poradit, ale myslím si, že důležité je jedno - nahlašovat ty věci policii. Ono se s nima na oko nic řešit nemusí, ale pokud jednou dojde (a snad ne) na něco většího, je rozhodně lepší mít v ruce zápisy z policie než nic.
Přeju, ať se situace co nejdřív uklidní a žiješ spokojený život!

sobist
25. lis 2019

Ah, teď jsem to trochu pročetla a koukám, že ti chodí nějaké dopisy. No asi ti to už bylo řečeno, ale pokud má u tebe trvalé bydliště, okamžitě řešit. Pokud ne - tak to chce jen pevné nervy. Exekutor jedná podle zákona a občas jsou víc drsní, ale osobně mám zkušenost s nějakou firmou, co dluhy vymáhá. Volali mi kvůli dluhu, který se mě netýkal ale rodinného příslušníka ano, a pán na mě v telefonu řval, že do hodiny se sejdeme před bytem, jinak bude zle, a kdesi cosi. Byla jsem zaražená, ale hned jsem argumentovala tím, že na místě v tak krátké době být nemůžu, ale pro klid svého svědomí, protože si myslím, že mi telefonáten vyhrožuje a navíc teď po nátlaku ví, že je byt prázdný, tak jdu na policii. Rozloučil se a byl klid. Později jsem se dozvěděla, že někdo z té firmy chodil i po baráku a "vyslýchal" sousedy. Mno.
Jinak sousedi a známí, na to taky bacha. 🙂 Řeknou i to, co neví, aniž by si zjišťovali s kým vlastně mluví.

petranaty
autor
26. lis 2019

Moc vám všem děkuji za rady a podporu .

Strana
z2