Kam se obrátit kvůli zneužití osobních informací kroužkem?
24. srp 2023
Ahoj,
judr. v poradne ma ted dovolenou, tak bych se rada zeptala tady.
Kam se mam obratit, pokud po mne na jednom zajmovem krouzku (zapsany spolek) chteji informace, na ktere nemaji narok?
Jde mi o napravu, aby tyto informace uz nemohli po uchazecich pozadovat. Kdo to resi?
Předchozí
Strana
z3
@petulkadodo dekuju za uprasneni, kdyby se neco stalo, maji jmeno, telefon a email 🤷♀️
Mě přijde že se s tím gdpr dělají hrozný cavyky,pak to ale ma vypadat jak vypadá,pak ani policie nemůže to a to, protože,,ochrana osobních údajů,,🤦
Jako dělat trable kvůli datumu narození rodičů mi přijde na hlavu postaveny,ani nevíš kam všude si to datum uvedla a jal s ním nakládají....a hlavně to není nic co by se nedalo dohledat jinde
Kdo nechce pochopit, nepochopí že ?!
Předchozí
Strana
z3

@swan42 Pokud je tvé dítě nezletilé, jsi jeho zákonný zástupce, tak by tě měli mít možnost jednoznačně identifikovat, ne? Kdyby se cokoli stalo. Navíc jak už tu zaznělo, pokud čerpají dotace, tak musí vyplňovat spoustu formulářů, kde ministerstvo tyhle údaje požaduje. Datum narození je vedle jména prostě další identifikátor. To, že to některé kroužky nechtějí, neznamená, že je to v pořádku.