Kolik přibližně poskytuje pojišťovna za zlomenou ruku u dětí?
Caute, kolik přiblížení jste dostali od pojišťovny u děti za zlomenou ruku?
@anonym_autor záleží jak máš pojistku syn od školy dostal daleko více než z naší prý jak máme nastavené plnění
12 tis teď na jaře. Podrobnosti jako výši pojistky atd. nevím.
To snad záleží jakou máš uzavřenou pojistku. U nás treba záleželo i jaká je to ruka, pravák dostal vic za pravou. To se proste nedá takhle rict, muze to byt od par stovek do par desítek tisíc.
dcera dostala z naší 28.000 a ze školní o něco víc, protože tam je to na body podle diagnózy a ne na dny léčení.
Ale je to o tom jak máš nastavenou pojistku, podle mě všechny pojišťovny jedou podle tabulek a ty so občas liší. My máme plnění od 8. dne zpětně + navýšení částky pokud se úraz léčí (podle tabulek) déle jak 30 dní.
Záleží na pojistce a komplikovanosti zlomeniny.
Moje pojistka na deti je velmi dobre udelana. Nicmene skolni pojistka me velice mile prekvapila. Tim, ze obe dcery me chodi na sportovni skolu, urazy jsou tam tim padem castejsi, plneni je vzdy v radu 10K a vejs.
syn doatal asi 50 tisic. ale mel zlomeninu s operaci, kazdopadne kazdy uraz nestoji za zadne penize,kdyz jsem.videla jak byl 6 nedel vyrizeny, nevyspaly, ruku ani neumesl tak fakt ne..
Dcera ze školní pojistky za nalomený prsta na noze (zakopla na schodech), kdy neměla ani sádru, jen obvaz po dobu 3 týdnů, dostala cca 5800. Byl to první a poslední její úraz, sama úrazové pojištění neplatím. Platím jen pojištění na trvalé následky úrazu a pojištění invalidity. Kdyby dělala nějaký rizikovější sport, tak o tom uvažuji, ale takto ne. Sám poradce mi řekl, ať to zvážím, pokud nějak nesportuje a do 10 let žádné úrazy neměla (tj. není nějaké nemehlo, co furt někde leze a furt padá a má každou chvíli něco zlomeného). V tom jsme se teda shodli.

To záleží na nastavení té které pojistky, kolik je jako denní plnění, jestli plná doba léčby, nebo podle tabulek, takže jeden dostane desítky tisíc, druhý tisíců pár..