icon

Odmítnutí ověření podpisu na Czech POINTu. Co dál?

Včera ve 03:41

Dobrý den, potřebovala jsem ověřit podpis na Czech POINTu na poště v Olomouci a pracovnice mi to odmítla s tím že dokument není vhodný k ověření, přitom podle informací by měl být. Zůstala jsem z toho zmatená. Řešil někdo podobnou situaci a jak jste postupovali dál?

sebestka
Včera ve 04:10

@anonym_autor Ověřuji podpisy. Jaký dokument potřebuješ ověřit?

autor
Včera ve 04:17
@sebestka

@anonym_autor Ověřuji podpisy. Jaký dokument potřebuješ ověřit?

@sebestka Šlo o prohlášení k jedné žádosti. Právě proto mě překvapilo, že mi řekla, že podpis ověřit nejde, ale moc nevysvětlila proč.
Asi zkusím jinou pobočku, jen jsem nevěděla, jestli se tohle běžně stává.

sebestka
Včera ve 04:27
@anonym_autor

@sebestka Šlo o prohlášení k jedné žádosti. Právě proto mě překvapilo, že mi řekla, že podpis ověřit nejde, ale moc nevysvětlila proč.
Asi zkusím jinou pobočku, jen jsem nevěděla, jestli se tohle běžně stává.

@anonym_autor Pořád málo informací, psala si to ty, je to v českém jazyce? Nebo je to vyplněný nějaký formulář? Nechceš mně to poslat? A já ti řeknu, jestli se to dá ověřit nebo ne? Popřípadě, co je tam špatně?

autor
Včera ve 04:39
@sebestka

@anonym_autor Pořád málo informací, psala si to ty, je to v českém jazyce? Nebo je to vyplněný nějaký formulář? Nechceš mně to poslat? A já ti řeknu, jestli se to dá ověřit nebo ne? Popřípadě, co je tam špatně?

@sebestka Psala jsem si to sama podle vzoru, je to česky. Nejde o žádný speciální formulář, spíš krátké prohlášení k žádosti.
Posílat ho radši nechci, jsou tam osobní údaje. Zkusím asi jinou pobočku a případně se zeptám, co přesně jim na tom vadí. Jen mě překvapilo, že mi to na místě moc nevysvětlili.

sebestka
Včera v 05:04
@anonym_autor

@sebestka Psala jsem si to sama podle vzoru, je to česky. Nejde o žádný speciální formulář, spíš krátké prohlášení k žádosti.
Posílat ho radši nechci, jsou tam osobní údaje. Zkusím asi jinou pobočku a případně se zeptám, co přesně jim na tom vadí. Jen mě překvapilo, že mi to na místě moc nevysvětlili.

@anonym_autor Tak pak nechápu, proč to sem vůbec píšeš, když se ti člověk snaží pomoci a ty nechceš. Citlivá data se dají zakrýt.

anonym_8e6782
Včera v 09:55

Těžko soudit, když nejsi schopna popsat, o jaký typ prohlášení jde a k čemu má sloužit.
Krom již zmíněného mě napadá ještě problém v tom, že má být dokument použit v zahraničí, s takovými dokumenty posíláme klienty k notáři. A nebo může být problém v tom, že část prohlášení je v bianko formě, a to ti pak nesmí ověřit nikdo.