Odmítnutí ověření podpisu na Czech POINTu. Co dál?
Dobrý den, potřebovala jsem ověřit podpis na Czech POINTu na poště v Olomouci a pracovnice mi to odmítla s tím že dokument není vhodný k ověření, přitom podle informací by měl být. Zůstala jsem z toho zmatená. Řešil někdo podobnou situaci a jak jste postupovali dál?
@anonym_autor Ověřuji podpisy. Jaký dokument potřebuješ ověřit?
@sebestka Šlo o prohlášení k jedné žádosti. Právě proto mě překvapilo, že mi řekla, že podpis ověřit nejde, ale moc nevysvětlila proč.
Asi zkusím jinou pobočku, jen jsem nevěděla, jestli se tohle běžně stává.
@sebestka Šlo o prohlášení k jedné žádosti. Právě proto mě překvapilo, že mi řekla, že podpis ověřit nejde, ale moc nevysvětlila proč.
Asi zkusím jinou pobočku, jen jsem nevěděla, jestli se tohle běžně stává.
@anonym_autor Pořád málo informací, psala si to ty, je to v českém jazyce? Nebo je to vyplněný nějaký formulář? Nechceš mně to poslat? A já ti řeknu, jestli se to dá ověřit nebo ne? Popřípadě, co je tam špatně?
@anonym_autor Pořád málo informací, psala si to ty, je to v českém jazyce? Nebo je to vyplněný nějaký formulář? Nechceš mně to poslat? A já ti řeknu, jestli se to dá ověřit nebo ne? Popřípadě, co je tam špatně?
@sebestka Psala jsem si to sama podle vzoru, je to česky. Nejde o žádný speciální formulář, spíš krátké prohlášení k žádosti.
Posílat ho radši nechci, jsou tam osobní údaje. Zkusím asi jinou pobočku a případně se zeptám, co přesně jim na tom vadí. Jen mě překvapilo, že mi to na místě moc nevysvětlili.
@sebestka Psala jsem si to sama podle vzoru, je to česky. Nejde o žádný speciální formulář, spíš krátké prohlášení k žádosti.
Posílat ho radši nechci, jsou tam osobní údaje. Zkusím asi jinou pobočku a případně se zeptám, co přesně jim na tom vadí. Jen mě překvapilo, že mi to na místě moc nevysvětlili.
@anonym_autor Tak pak nechápu, proč to sem vůbec píšeš, když se ti člověk snaží pomoci a ty nechceš. Citlivá data se dají zakrýt.
Těžko soudit, když nejsi schopna popsat, o jaký typ prohlášení jde a k čemu má sloužit.
Krom již zmíněného mě napadá ještě problém v tom, že má být dokument použit v zahraničí, s takovými dokumenty posíláme klienty k notáři. A nebo může být problém v tom, že část prohlášení je v bianko formě, a to ti pak nesmí ověřit nikdo.

@anonym_autor Ověřuji podpisy. Jaký dokument potřebuješ ověřit?