icon

Přítel se nepřizná k otcovství dítěte s mým příjmením

momchery
3. kvě 2015

Ahojky , čekáme miminko a dam mu sve příjmení a časem az se vezmem budeme vseci stejne ale zajima me, co když se mi nechce pritel přiznat k otcovství, jak se postupuje dal? Ptz je jesitny a nesouhlasi se mnou dat malemu příjmení po me a ja se vdávat tehotna nechci..

Strana
z6
kaisermil
9. led 2022

@j.a.n.i Mas mozek ale rozhodla ses ho nepoužívat.
Tomu dítěti to bude strašně vadít ve skole. Zacne cestovat. Uvědomí si, ze ho matka měla s milencem. Bude se za tebe hrozne stydět.
Přečti si písemné práce - co mi nejvíc vadí na mamince. Ze ma jine příjmení.
Uz ve školce se te zeptá - maminko, co je to bastard? To bude pak vysvětlování.
Mas vymytý mozek. Nevazis si sama sebe.
Cestovat po světě nemůžeš, protože slušný hotel ti neda stejný pokoj s tvým milencem jiného příjmení... Budeš muset do hodinového hotelu....

kaisermil
9. led 2022

@momchery Mas nejvyšší čas se vdát a vytvořit pro díte rodinu. Rodina je právní jednotka určena k ochraně děti. Co si ty nebo tvůj milenec myslíte o svatbě není důležité. Mas povinnost k dětem.

somalicats
9. led 2022

@kaisermil Ale jdi ty kecko... Nacestováno mám fakt hodně, i s tehdy ještě milencem (dnes manželem), a v hodinovém hotelu jsme fakt nikdy spát nemuseli 😀 😀 😀

Ale jinak slušnej matroš, to chci taky 😀

zelenaesmolda
9. led 2022

Promin,ale tvuj pritel je naprosty kreten.Proc by melo mit dite prijmeni automaticky po nem pokud nejste manzele a nemate vsichni jedno prijmeni?Vsak vetsinu veci kolem ditete (skolka,doktori,skola) stejne vyrizuje matka a vetsinou po rozchodu ho ma v peci.Nepriznat kvuli tomu otcovsti muze opravdu jenom totalni vymastenec.

zelenaesmolda
9. led 2022

@kaisermil
Tvl na cem jedes?

j.a.n.i
9. led 2022

@kaisermil Ty si buď uplně blbá nebo sjetá, jinak se to napsat nedá.

mimi1004
9. led 2022

Tady taky!?

Strana
z6