Změna adresy. Je to možné na pár dní z důvodu neschopenky?

olilinka
25. čer 2022

Ahoj holky,jsem na neschopence a chcy si změnit adresu na par dni ,ale ta niva adresa by byla v hotelu v Liberci.Myslite že je to možne?Vychazky samozřejmně dodržuji💪

leniczka23
25. čer 2022

@olilinka ne to opravdu nelze..Ale pokud ti je už lépe, že se cítíš na návštěvu hotelu, zvážila bych ukončení neschopenky a je vyřešeno 😉

arkapo
25. čer 2022

@olilinka Zavolej si na sociálku a zeptej se. Mě to doktor přepsal na tři dny, protože jsem jela na pohřeb na druhý konec republiky. Jela jsem v době vycházek, druhý den jsem měla potvrzení o pohřbu, třetí den v době vycházek zpátky. Tohle každý normální člověk pochopí. A opravdu jsem někde potřebovala spát. A bylo to v týdnu.
Pokud jedeš na odpočinkový víkend, tak ti opravdu nikdo neuvěří, že budeš dodržovat vycházky. Neriskovala bych. Přijít o peníze ti za to asi nestojí, ne?
@leniczka23 Samozřejmě, že to lze. Ale jde o důvod. Viz výše.

jjasmina
25. čer 2022

@olilinka na hotel určitě ne, ale když můžeš do hotelu, můžeš jít i do prace

martulka88
25. čer 2022

@olilinka Adresu lze změnit (v těhotneství jsem to tak párkrát měla k mým rodičům, kde jsem si obešla rovnou i své doktory a to jsem ani nikde jinam nešla), ale pochybuji, že hotel bude v "cajku". A upřímně, jestli chcete "dovolenou" - proč jinak by jsi jela na hotel a ty jsi na PN (i třeba, že by jsi byla na rizikovém), tak bych to zrušila.

hezz17
25. čer 2022

Ja si menila pobyt k rodicum a taky na chatu. Problem nikdo nemel.
@jjasmina Kdyz muze do hotelu, nemusi nutne znamenat, ze muze do prace. Jsou dg se kteryma tezko. Treba zlomena ruka. Ale na hotelu by ji to asi vadit nemelo ne? Jit na prochazku ve vychazkach atd. Boze tady jsou zase vsechny moralistky fakt.

j.a.n.i
25. čer 2022

@hezz17 Coz nic nemeni na tom, ze na hotel adresa zmenit nelze.

zelenaesmolda
25. čer 2022

@olilinka
Jinymi slovy ti nic neni a nemocenskou chces vyuzit,aby sis udelala dovolenou.
Doporucuju cas straveny doma vyuzit ke studiu pravopisu protoze napsat chcY je fakt mazec.

ahyt
25. čer 2022

@j.a.n.i ja fakt zasnu,co si mnozi" pacienti" predstavuji pod pojmem pracovni neschopnost 😴.Ano,mam treba " jen"zlomenou ruku,ale pobiram penize za to,ze nechodim do prace,tak prece nemuzu pozadovat,ze bych odjela do hotelu na rekreaci a jeste to mela placeny .Hlava mi to nebere.Samozrejme lze výjimečně povolit zmenu pobytu v PN ,ale musi to byt nejaky smysluplny duvod.

j.a.n.i
25. čer 2022

@ahyt Tak třeba zrovna u té zlomené ruky by mi na tom nepřišlo nic špatného, naopak, uklidí mi tam, připraví jídlo, nemusím s tou rukou nic dělat. Plus je to ten typ diagnozy, se kterou se zrovna nepodvádí.