icon

Syn 6 měsíců asi spolkl matičku

lendysek89
9. únor 2018

dobrý den, nejsme si jisti syn nám asi spolkl matičku- 1 cm . lomcoval se zábranou a ona asi vypadla, neboť ji nikde nemůžeme najít. celou dobu si tam malý hrál. je to 2 dnya ve stolici pořád nic. máte někdo skušenost? kdyby ji spapal za jak dlouho vyjde ven? nemůže se něco někde ucpat? syn je úplně v pohodě, krásně papá, kaká a je veselý, tak na něm nic nepozoruji. děkuji

dinushka00
•
9. únor 2018

Dobrý den, mám zkušenost se spolknutou mincí 1koruna. Cekala jsem tyden a nic nevyšlo. Bylo mi to divné,tak jsem sla za dr, od ní jsem si vyžádala žádanku na rtg. Koruna mu zustala ležet v zaludku. Všichni se divili, že nemá žadné zažívací potíže nebo nechuť k jídlu, že je veselý.
Ještě ten den nas vezli do Ostravy. Šel na endoskopii. Zákrok trval cca 15-20 minut,. i tak mi to přislo jako věčnost. Byla jsem tam s nim tuším 3 dny a 4 jsme jeli domu. Bylo mu 10 měsíců.

kaja2016
•
10. únor 2018

@lendysek89 Řešila jsem spolknout kousků plastu. Nebo spíš podezření. Plášť není vidět na rentgen, ve vašem případě bych na rentgen zašla, co jsem četla, může to udělat problém.

zmrzlinka
•
10. únor 2018

Určitě na rengen a řešit to.