"Zaklínadlo" na deti?
Ahoj, pytam sa zo zaujimavosti - existuje nieco, co na vase deti od malicka funguje ako "zaklinadlo" na plac, neklud?
U nas je to pesnicka Rocketman od Eltona Johna. Maly hned ako ju pocuje, je ticho.. s prvym tonom.. a potom uz len stastne pocuva.. je to uplne fascinujuce pre mna, preto sa pytam, ci aj ine deti maju nieco take..
Od malička ne, to jsme něco takového ani neřešili, ale od chvíle kdy chodí a "tancuje" spolehlivě zabírá Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky. :D
U nás Včelí medvídci, i na ně chvíli koukají. Mají
je naučené už z břicha, kdy jsem jim je pouštěla. 😉 No a spolehlivě fungují jakékoli znělky z televize, upoutavky na seriály apod., nejlíp teda reklamy. 🤦♀️😂
@oveckaluky ja som prave nikdy eltona johna nikdy nepocuvala moc 🙊 v brusku som mu ine pustala, ale on si proste vybral Rocketmana 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ine nezabera 😂 a telka uz vobec nie, nemame ju a ked ju nahodou vidi u niekoho bezat tak sa jej strasne boji 🤦🏻♀️
U miminka to byval Fantom opery... Pravdepodobne si to pamatoval z prenatalniho obdobi, kdyz jsem na tom ujizdela 🤣

@ah1234 Soundtrack z filmu Amelie z Montmarteru a soundrack z PC hry Botanicula od dua Dva. To je hnedle po placi. A pak jeste soundtrack z filmu Interstellar, pasaz "dokovani". To se s dcerkami vzdy manzel toci, jak kdyz ta raketa dokuje a ony z toho maji legraci 🙂