icon

Zmenšovač do postýlky

hanka3054
4. lis 2018

Holky poradte mi.Mam 4mesicniho chlapecka a spinka v hnizdecku a vyhovuje mu.spi celou noc a budi se jen 1az2krat na kojeni.Ale hnizdecko uz mu zacina byt male a tak řeším co ted.existuje neco co bych dala do postylky aby se tam cítil jako ve hnizdecku? Nebo 3xistuje velke hnizdo?poradte,dekuji

lucifux
•
4. lis 2018

Ahoj, přemýšlím nad tím jestli by dobře neposloužil mantinel z polštářků. Zkus se podívat na net. Zkušenost s tím tedy nemám, my měli jen obyčejný mantinel a stačil.

poah
•
Autor odpověď smazal
•
hanka3054
autor
•
4. lis 2018

@poah mam strach aby kdyz ted spi na tesno aby v te postylce neplaval a sam sebe svymi pohyby nerusil.dekuji za radu

kafr
•
4. lis 2018

Já přemýšlela, že ušiju dlouhou žížalu, která zůstane na později jako hračka, ale nakonec jsem to nestihla a mala spí bez i hnízda v pohodě.... Možná k Ježíškovi.

hanka3054
autor
•
4. lis 2018

@lucifux uvazovala jsem o tech polstarcich.muj prvni syn nic nemel a spani ma hrozne tak bych nerada mela dalšího nespavce

meronym
•
4. lis 2018

@hanka3054 Ja jsem do postylky umistila kojici polstar. Prostor se zmensil a maly spal krasne.

gruyerre
•
4. lis 2018

@hanka3054 Mám hnízdo, které se dá dole rozvázat, když už se miminku nevejdou nožičky. Dají se sehnat různé velikosti hnízdeček. Syn se mi do něj v 9ti měsících stále vejde (zatím je u nožiček zavázané).

mi35
•
4. lis 2018

Koupila jsem dceři polštář-hada.

michalcakova
•
4. lis 2018

Jedna známá si nechala dělat hnízdečko pro roční holčičku tak určitě by se dalo sehnat větší ☺

helulela
•
4. lis 2018

Hnízda se dají sehnat i větší... my používáme malé hnízdo dole rozvázané, jak píše @hanka3054