Služba Viola - domácí péče o seniory. Máte zkušenost?
14. kvě 2026
Ahoj, řeším teď péči o rodiče (oba už jsou starší a začíná to být náročnější) a narazila jsem na službu Viola Pečuje (violapecuje.cz). Máte s tím někdo osobní zkušenost?
Zajímá mě hlavně, jak to funguje v praxi. Na stránkách říkají, že stihnou pečovatelku zajistit už do 48 hodin, je to pravda? Zároveň jsem se chtěla zeptat jestli jsou pečovatelky spolehlivé a jak probíhá případně domluva se společností Viola Pečuje.
Budu ráda za jakékoliv recenze, ať vím, do čeho případně jdeme. Díky moc 🙏
Alena

Ahoj, my jsme službu Viola Pečuje využívali asi 4 měsíce a za nás fakt velká spokojenost.
Pečovatelka Lucka byla skvělá, milá a spolehlivá. Rodiče si ji fakt hodně oblíbili. Co nás překvapilo nejvíc, bylo, jak rychle to celé proběhlo. Stačilo jen potvrdit objednávku a ještě ten samý den se nám ozvali s tím, kdo k nám bude chodit. Takže těch 48 hodin podle mě zvládají, ale asi záleží na lokalitě. (Rodiče bydlí na Praze 3).
Co oceňuju hodně je to, že Lucka byla asi 2× nemocná a pokaždé za ni zajistili náhradu, takže jsme nezůstali bez pomoci. Komunikace s nimi byla vždycky rychlá a všechno řešili ochotně.
Takže za nás určitě doporučuju 👍