icon

Dort k 1. narozeninám. Jaký?

klokanka31
26. led 2021

Přemýšlím jaký dort nechat udělat k 1.narozeninám. Jaký jste nechávaly dělat vy? Případně jaký jste pekly? Budu ráda pokud přihodíte foto jako inspiraci 😊

Strana
z2
becicka
26. led 2021

Taky jsem dělala patlací od www.madamecoquette.cz

klokanka31
autor
26. led 2021

@potaplice Ten vypadá taky krásně

klokanka31
autor
26. led 2021

@becicka Teda když to tak vidím, nebudu vědět pro jaký se rozhodnout ☺

veroniquecz
26. led 2021

Takhle vypadal před akci 🤣

la_amanita
26. led 2021

Já si nechala dělat od kolegyně - sice ráda peču, ale dorty moc ne a hlavně neumím moc dekorovat, meli jsme menší rodinnou oslavu, tak jsem chtěla, aby nějak vypadal. Byl to piškot s nějakým lehčím bílým krémem a hlavně se spoustou ovoce. Malý tehdy korpus v podstatě ochutnal, snědl jen to ovoce, což jsem předpokládala, tak jsem ani nechtěla, aby byl striktně "dětský" - bez cukru, bez mléka, bez lepku apod.

mummylenka
Autor odpověď smazal
squezy
27. led 2021

@klokanka31 mrkni na fb na skupinu Dorty (nejen) k 1.narizeninam

malinkaelinka
27. led 2021

Dělala jsem boruvkove raw kuličky vyskladane do pyramidy. Mohla si dát dcera, nemusela jsem řešit talirky ( moc lidi), mohla jsem je udělat několik dní předem a nechat v mrazáku ( plno práce s oslavou, vše co se da udělat předem jsem vítala). Nebylo to nejkrásnější na svete, ale já nejsem moc kreativní, takže ani klasický dort nedělám bůhví jak nádherný a kupovany jsem nikdy domů nekupovala, dort beru jako dárek, ať pro manžela nebo dítě, koupený by neplatil.

veru181
3. dub 2021

@pipi_puncocha Jaká je prosím podle receptu velikost dortu? Dá se dělat v klasické formě, nebo je lepší menší? Přemýšlím o dvou kusech, jeden pro prcka na patlání a jeden pro ostatní, tak jestli to nebude malé 🙂

Strana
z2