Syn přečůrává nočník
Ahoj, maminky co máte chlapečky prosím o pomoc. Začínám našeho drobka učit na nočník jenže mě ho přečůrává. Část jde do nočníku a část prostě ven. Máte nějaký typy co s tím nebo prostě budem muset kouknout po nočníku co má větší ten střed? Máme klasický krtečkový, takovýto ale v modrým https://www.zbozi.cz/vyrobek/chicco-gmini-hudeb... Co jsem ale koukala nenašla jsem žádný co by měl nějak extra velký ten střed. Jak to řešíte vy? Moc děkuju za rady.
co pamatuju u chlapečků v rodině, tak z počátku, pokud sedí, pinďu prostě přidržet dolů, časem to zvládne i sám. Prostě tím proudem se to trochu napřímí a jde to ven.
Dobrý den, mám takový dojem, že v začátcích odplenkování je to asi zcela běžné. U nás to bylo to samé. Oni se dělají nočníky různých velikostí - takže jsem pak dokupovávala větší nočník a snažila jsem se ho posadit hodně dozadu. Jinak co je parádní, je redukce na záchodové prkénko - úplně to obyčejné bílé stačí. To bych řekla, že je ještě lepší než nočník - tedy alespoň u nás...
děkuju za rady, sedět dlouho nevydrží tak prvních 30 sekund takže spíš zkoušíme zatím nočník než redukci ale ta je v plánu jakmile si bude umět říct že se mu chce. To že by stál a čůral do záchodu s tak hyperaktivním dítětem nepřichází v úvahu, prostě bych ho tam neudržela. A děkuju za tip na nočník při nejhorším vyměníme za tento 🙂
Syn cural jedine ve stoje, v sede se na zadny nocnik nebesel. Pak na wc detske prkenko, ale musite mu pindu pridrzet a strcit dovnitr.. Jinal to jde ven vzdycky, to je snad normalni..
Pro chlapecky doporucuji ten od chicca co posilala japona...my ho mame a spokojenost, musite mrknout aby miril dolu 🙂...pripadne posunout 😃
My kupovali v pompo...ale uz pred 2lety
Ze zacatku jsme pindoura pridrzeli, aby cural do nocniku a ted to na nocniku i redukci automaticky dela sam.
Ja jsem teda synovi pindika zezacatku pridrzovala,aby to slo do nocniku. Ted uz to umi sam
Měli jsme různé nočníky. Nejvíce se osvědčil velký z Ikea. A pak obyčejný s vyššími zády, jen jsem ho posazovala naopak. Jinak přidržovat a být trpělivá. U nás je urologická vada penisu (na jedné straně je zkrácený a celkově zahnutý na stranu), takže se občas nestrefí nejen do nočníku, ale i do záchodu. trénujeme ve stoje.
ahoj, máme stejný nočník. Ale malý se na něj prostě nevejde - posadila jsem ho tam poprvé v 8.měsíci, to ještě šlo, ale nyní - skoro v roce - má prostě prdýlku celou přes nočník a má ho hrozně po chvíli "vyražený" a je mu to nepohodlný. Takže, jakmile se přiblížím s nočníkem, začne řvát. Takže nočník funguje jen jako hračka.
Pozítří jedu do Ikei koupit redukci na záchod - protože tam by ho to i mohlo více bavit.
@astyna Na štěstí Míša je malinkej na svůj věk, je pod hranicí ale rychlost růstu si drží a odpovídá v dospělosti výšce partnera, takže u nás je tohle v pohodě, takhle je mu nočník akorát. Jenom prostě jak začne čůrat nejdřív to jde ven. Asi taky skončíme u redukce, dneska chci zkusit jak se nám povede přidržování a uvidíme.
@yelowangel jinak ta redukce taky neni zarukou toho, ze neprecura. U nas taky dost zalezi jak se malej usadi, kdyz rovne a sedi vzprimene, pak se mu jeste natrci tim tlakem pindour, tak cura jako kdyby kolmo do toho vycnelku na redukci a tim to prska uplne vsude. Takze nez se to naucil, hlidali a pridrzovali jsme i tam.
Syn taky čůral mimo. Jediný nočník, který se po několika různých osvědčil, byl ten za 30 Kč z Ikea. Potom redukce na záchod a samozřejmě čůrání vestoje, to si pak rychle oblíbil a je to jistota 🙂
My máme ten z IKEA a také ho přebírá, tak pomohlo buď přidružených pinďu nebo posadit na ten nočník obráceně, vzadu je to vyšší
u kluku to jde resit tak ze si ho drzi dolu, ale ja tohle resila i s dcerou, vlastne do ted to resime, ona proste cura vzdy obloukem dopredu, takze nocnik, redukcni prkynkou vsechno slo mimo. musim ji vzdy drzet a ponorit vic do zachodu 😀
@yelowangel Použila bych nějaký příběh-pohádku o hasičích, že se musí trefit přímo do ohně, třeba by to pomohlo.
@kika_21 to on ještě nechápe je mu 14 měsíců, zatím to jsou spíš začátky takový to seznamování ale sem tam se to povede

vážně s tím nikdo nemá zkušenosti?