Albi tužka pro tříleťáka. Jakou koupit?

kassandra1
9. zář 2019

Prosím poraďte jakou Albi knížku koupit pro tříleťáka kluka? Zatím nemáme ani tu tužku. Svět zvířat je asi pro větší, Perníková chaloupka pro menší...? Koukala jsem na to Hravé učení, ale nevím jestli už na to není velký, barvy a tvary umí, umí čísla do 15, abecedu 3/4, takové ty základní věci co jsou v domácnosti, klasický zvířata jako prase, kráva atd. umí...Tak jestli by mu to něco dalo? Nebo co u vašich tříleťáků vede?

ladyhacek
9. zář 2019

Syn teda dostal ke 4 narozeninám ale hravé učení za nás top, pak ho moc baví Zpívánky

antiope
9. zář 2019

U nás vede Doprava, synovi je 2,5 a i v knížkách pro starší si něco najde díky funkci přehrávání zvuků a dialogů. Ve Světě zvířat právě ty zvuky zvířat. Na informace o nich doroste 😉 Má jich spoustu po starších sourozencích.

malytlustyhroch
9. zář 2019

Koupili jsme Zpivanky a Hrave uceni ve 2,5 a je to za me divny - ten system je hodne slozity a ukoly ne moc zabavne, syna nakonec nejvic bavi (uz pul roku) stranky v reklamni brozure: Jde o stranky Svet zvirat, Anglictina a Atlas sveta. Ale syn proste obecne rad posloucha encyklopedicke informace a cizi jazyky... tveho muze bavit neco uplne jineho. Doporucuju nejdriv nekde vyzkouset.

kassandra1
autor
9. zář 2019

Má ještě někdo zkušenost?

jipe
9. zář 2019

Za nás top Doprava a Dinosauři (syn aktuálně 4r). Tu dopravu bych vám doporučila určitě

jipe
9. zář 2019

Hravé učení máme taky, ale to byla myslím jejich první knížka, tak to není úplně dotažené a je to takový pelmel, od každého něco

ninive211
9. zář 2019

@jipe Dopravu a Dinosaury dostanou děti na Vánoce, syn (o Vánocích bude 2,5)ujíždí teď na vlacích a letadlech a dcera (5) na dibosaurech. Syna zatím baví ry hle překližka ať různé zvuky a hlavně pusnicky (třeba v tom Hravem učení jede skoro jen ty)

ninive211
9. zář 2019

@kassandra1 Pro kluka, pokud si nejste jisti jravym učením, tak dopravu určitě, ta je myslim top u kluků, ale i u holčiček je oblíbená (některé ji mají)

nazka
9. zář 2019

@kassandra1 my máme 3letou slečnu a vedou zpívanky a Perníková chaloupka. Teď budu k Vánocům dokupovat ty Večerníčky. Jinak máme doma ještě Dopravu, Denní činnosti a Na statku.

jipe
9. zář 2019

@ninive211 dcera 19m jede už taky písničky, jak v Hravém učení, tak v Dopravě (na každé stránce je 1, ale dost chytlavá :D ) a pouští si i zvuky - vrtulník, houkání vlaku, auto :D (je to malá opička)

ninive211
9. zář 2019

@jipe Syn je na ty zvuky, máme několik knížek se zvuky(zvířátka na farmě, dopravní prostředky...) a tyhle jedou hodně, nějaké obrázkové s básnickama či pohádky? Absolutně nezájem. Máme taky Zvířátka v zoo, je taková zvláštně namluvena Milanem Stajndlerem, ale má tam úplně suprovou ústřední písničky, ta chytla i mě a syn na ni "paří" 😁

pampeliska1
9. zář 2019

Pro 3 leteho rozhodně Hravé učení, určitě se tam něco nového zase naučí. Ono když je to až moc složité, tak to zase děti nebaví. Teď je nové i Pohádkové učení, ale to jsem zatím v ruce neměla.

kassandra1
autor
10. zář 2019

Díky všem za rady, tak už asi vím. A máte ještě někdo tip co jiného koupit k narozeninám/Vánocům tříleťákovi? Lego ho třeba moc nebere.

makronka222
10. zář 2019

Nase s tim umi, ale bavilo ji to tejden. Ted si knizky poustim ja :D

nazka
10. zář 2019

@kassandra1 já to vymyslím k narozeninám a taky tapu. Asi hru logico primo, přemýšlím o kuličkové dráze a kinetickem písku.. Jeste mám v merku autodráhu..

ev.ka
10. zář 2019

Naši kluci milují všichni 3 Když roboti brebentí 😀

evaamy
10. zář 2019

Doprava a Moje prvni pismena

malytlustyhroch
10. zář 2019

@kassandra1 u nas ted napr. vede krajeni a "vareni".

normalnimatka
11. zář 2019

co zkusit nějakou první encyklopedii?🙂 to vydrží v zájmu dlouho..na trhu je toho asi docela dost. nemám to prokouklý, ale např. Encyklopedie Larousse pro nejmenší, nebo tady, viz. podobný knihy https://www.cbdb.cz/kniha-91740-encyklopedie-la...
příp. tematicky zaměřený encyklopedie..nebo je dneska fakt spousta krásnejch knih, obrázkovejch velkejch, s okýnkama...

dál jednoduchý puzzle, stavebnice na jiným principu, než kostky - geomag (magnetický stavebnice jsou fakt boží, přijde mi), montovací stavebnice - jako byl za nás variant (dneska je kvalita prej nic moc týhle konkrétně, vyráběj už poláci), ty se daj sehnat i dřevěný, kluky většinou bavěj. kuličkodráhy (lena, hubelino, dřevěný), hudební nástroje