Jak vnímáte aktuální tuzemskou politickou situaci?
Já už normálně nechápu. Každý den si říkám, že to není možný a upřímně ani nevím, jakým termínem zhodnotit, to co aktuálně cítím, protože to snad není možný nebo jo ?
Partner mi říká, že to tak prostě je, že to musíme 4 roky vydržet, ale mě to přijde jako strašně dlouha doba a vzhledem k situaci ve světě se začínám bát ...
Konečně vypadla pětidemolice, jsem ráda.
@krasnazaba a s tím, co aktuálně probíhá ses spokojená ?
@krasnazaba a s tím, co aktuálně probíhá ses spokojená ?
@alice180 Zatím ano.
@krasnazaba a to nevidíte, co se děje teď??? Za to jste ráda? Spokojená?
@alice180 Zatím ano.
@krasnazaba já vás lidi fakt nikdy nepochopím.
Za mě je Fiala pablb a radost z toho, jak posledně volby dopadly, jsem fakt nechápala....ale tvl jen proto, že vidíte špatně věci u jedné strany, proč kruci u jiné tak ochotně a kompletně vypínáte kritické myšlení a schopnost vyžadovat od politických představitelů zodpovědnost?
Jste spokojená, že už u moci nejsou mafoši z koalice. Super. A naštve vás, že zároveň oligarcha znova bude zneužívat dotace, leze do prdele diktátorům, namydlený nácek vydírání prezidenta a bez skrupulí se chce zaměstnat na ministerstvu NA ČERNO.
Sorry, ale mně to hlava fakt nebere.
@krasnazaba a to nevidíte, co se děje teď??? Za to jste ráda? Spokojená?
@hladkamouka A co se děje?
@krasnazaba whataboutismus je když na přímý dotaz odpovídáš “but what about …”.
Vidím, že tě zajímají aféry minulé vlády, a koho ne. Jistě je můžeme probrat, hned jak odpovíš na předchozí dotaz od @mrkvovydort jestli ti nevadí, že vítěze voleb drží za koule salónní nácci a puberťáci s pár procenty, protože vítěz voleb má jediný zájem nebýt vydán k trestnímu stíhání.
@hladkamouka A co se děje?
@krasnazaba třeba že Babiš se kvůli své imunitě dal dohromady s náckama a extremistama a není schopnej je odvolat zase jen a jen kvůli imunitě. Co dělá Turek a Macinka Vám přijde v pořádku? Se svýma ubohýma pár procentama drží Babiše za koule a dělají ostudu a ohrožují naši zemi. Okamura je ruská filcka, která nás všechny ohrožuje atd atd. Dozimetr a všechny tyhle aféry se řeší, jsou u soudu. ANO má násobně víc afér, ale to je v pořádku asi. O tomto by se dalo psát hodiny, já jen prostě nikdy nepochopím, jak někdo může tyhle existence podporovat a fandit jim. Fiala měl svý mouchy, ale je to slušnej člověk.
@krasnazaba znova: proč když umíte rozpoznat špatné věci tady, vypínáte schopnost kritizovat jinde?
Copak jsem psala, že dozimetr a Motol jsou v poho? Ne. Psala jsem, že Fiala je pablb a jejich vítězství ve volbách jsem NEoslavovala.
Proč když dozimetr je průser, podobné mafiánské praktiky u Babiše nevnímáte?
@krasnazaba Jaké konkrétní lepší výsledky máš na mysli?
@krasnazaba aha, takže na jednu stranu je to neodpustitelné, ale na druhou stranu nikdo není svatý a vlastně je to cajk🙃
Dvojí metr much?
Proč když "vnímáte" chyby, tak jste spokojená?
Máváte rukou nad věcmi, které jsou neodpustitelné a ženou nás doslova do záhuby a vstříc autoritativním režimům.
@krasnazaba Kdyby někdo ubližoval tvému dítěti, chtěla bys, aby se ostatní jen dívali, nebo mu pomohli? Pomoc Ukrajině není o válce, ale o lidskosti a obraně proti bezpráví.
No je to úplně v p*deli. 🙃🙃🙃
@krasnazaba Kdyby někdo ubližoval tvému dítěti, chtěla bys, aby se ostatní jen dívali, nebo mu pomohli? Pomoc Ukrajině není o válce, ale o lidskosti a obraně proti bezpráví.
@alice180 nejenom, ona je sobecky i o našem bezpečí, o stavidlu pro tyhle hordy ze sibiře.
To je takový mentální rozkol dezolátů, kterej nejsem schopná pochopit. Oni říkaj, že se russáků nebojí, protože jsou s nima kamarádi. Tvl, jak můžeš kamarádit s někým, od koho reálně očekáváš, že tě fakt může napadnout?!
@alice180 To už dávno není. Pomoc na úkor ostatních se mi nelíbí.
@alice180 nejenom, ona je sobecky i o našem bezpečí, o stavidlu pro tyhle hordy ze sibiře.
To je takový mentální rozkol dezolátů, kterej nejsem schopná pochopit. Oni říkaj, že se russáků nebojí, protože jsou s nima kamarádi. Tvl, jak můžeš kamarádit s někým, od koho reálně očekáváš, že tě fakt může napadnout?!
@drep já to taky nechápu...
@krasnazaba a jakou pomoc pro sebe by sis konkrétně přestavovala?
@krasnazaba když na to půjdu z tohodle soudku a vezmu ty argumenty, že nám berou práci apod. A berou a nedávají (což není pravda) tak když Ukrajině pomůžeme bránit se doma, lidé tam můžou zůstat. Když bychom jim nepomohli, víc jich musí utéct – i k nám. Takže pomoc Ukrajině není o válce, ale o tom, aby byl klid i u nás.
@drep To je tezko, oni proste veri tomu, ze staci 'chtit mir' a to znamena, ze valka nebude. A Ukrajina je ve valce, protoze narozdil od volicu Babise a SPD mir nechce. To, ze pro Rusko mir neni eventualita oni proste vubec nechapou.
@krasnazaba strašně by mne zajímalo, jak lidé se stejným názorem, jako máš ty žijí a jak přemýšlejí. Všichni v diskuzích opakujete stejné slova- dozimetr, kampelicka, pomoc Ukrajině na náš úkor.. . Vážně nevidíš co se tady děje a o co Babisovi jde? Vážně mu věříš? Vážně si se měla minulé čtyři roky, tak strašně špatně?
@krasnazaba tvl kam jsme to jako lidi dotáhli, že někdo, kdo se chce bránit před útokem, je považován za toho, kdo chce táhnout do války.
A někdo, kdo chce složit zbraně, vzdát se a nastavit prdel agresorovi, který zabil tisíce lidí, je mírotvůrce.
Vám lidi fakt regulérně přeskočilo.
@krasnazaba tvl kam jsme to jako lidi dotáhli, že někdo, kdo se chce bránit před útokem, je považován za toho, kdo chce táhnout do války.
A někdo, kdo chce složit zbraně, vzdát se a nastavit prdel agresorovi, který zabil tisíce lidí, je mírotvůrce.
Vám lidi fakt regulérně přeskočilo.
@mrkvovydort To jsem nepsala, to sis pouze domyslela. Hezký večer všem 🙂
@krasnazaba takže stejný neurčitý zopakování pár pojmů, u kterých vlastně ani moc nevíš, co znamenaj, absence odpovědi na jakoukoliv otázku a útěk z diskuze. Ano, typický volič současné vlády🙈👏👏👏
@krasnazaba takže stejný neurčitý zopakování pár pojmů, u kterých vlastně ani moc nevíš, co znamenaj, absence odpovědi na jakoukoliv otázku a útěk z diskuze. Ano, typický volič současné vlády🙈👏👏👏
@drep Jak myslíš, hezký večer ještě jednou.
@drep Jak myslíš, hezký večer ještě jednou.
@krasnazaba a třeba co se děje v Americe nějak reflektujes...
@krasnazaba a třeba co se děje v Americe nějak reflektujes...
@alice180 ale prd.
V Americe sice gestapo střílí lidi na ulici, prezident vyhrožuje anexí Grónska a dennodenně porušuje ústavu a Babiš mu vlastně přitakává - ale furt lepší než dozimetr, neasi🤪