icon

Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla

levandule_k
18. led 2023

Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.

https://www.modrykonik.cz/group/9019/

PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .

rosie18
24. led 2023

@somalicats presne tohle me taky napadlo...

levandule_k
autor
24. led 2023

@xxx3d Výhružky smrtí neschvaluji ani jedné straně.

Zároveň podle mě je kampaň AB agresivní (možná pasivně agresivní), štvavá a když jedeš tuhle notu, tak zvyšuje riziko, že ti někomu rupnou nervy....AB svým chováním máchá sirky v benzínu...

levandule_k
autor
24. led 2023

@rosie18, @somalicats Sice na tiskovce mluví o včerejšku, že mu přišel výhružný dopis, ale určitě mu přišlo i něco dřív. Spíš mě napadlo, že než o bezpečnost, mu jde o marketing, všechno využije ve svůj prospěch. Chce zabrnkat na notu, voliči Pavla jsou psychopati, jsou hádaví, štvaví, násilničtí, já jsem oběť pomozte mi, dejte mi svůj hlas, já vás pak ochráním před války chtivým generálem.

Oni ho totiž v Benešově AB vypískali a internet se tím baví, tak si nemůže dovolit opakovat Benešov v Hradci Králové. On totiž Petr Pavel měl pozitivní ohlas i v Ostravě, i když tam dle předchozích voleb neměl tolik hlasů.

somalicats
24. led 2023

@levandule_k To jsem si říkala v případě té Moniky, že to klidně může být jen marketingový tah a v reálu nic nehrozí. Každopádně je to hnus, ať už jde o reálné výhrůžky, nebo si to vymyslel a snaží se na tom nahonit hlasy voličů.

vendes
24. led 2023

Každá osoba ve vysoké politice musí počítat s tím, že jí bude vyhrožováno atentátem a zařídit se podle toho. Není potřeba to rozmazávat za každou cenu v médiích. Je to zkrátka riziko povolání.

michaela666
24. led 2023

@levandule_k Mám stejný názor. Co se musí nechat, tak že umí všechno nějak zaobalit a použít ve svůj prospěch.

maargit
24. led 2023

@xxx3d videla jsi nedelni debatu?

rosie18
24. led 2023

@levandule_k vubec nezlehcuju zavaznost toho, ze mu nejake vyhruzky prisly. Ale premyslim nad tim, ze pokud tomu tak opravdu je, vyuzije to ve svuj prospech.

mirin89
24. led 2023

@klokanka31 Je to hnus o tom zadna o ty vzkazy na Babisovo uctu mi prisly pres caru, nikomu by to urcite nebylo prijemne, ale on uz takovych vyhruzek musel dostat spousty, ale v tu chvili nemel spadeno na takovouhle funkci, takze nemel ani potrebu to medializovat. A kdyz se ho tak (i v jinych diskuzich) zastavas, tak tady hezky vidis, jaky to je charakter - dokud vyhrozovali jeho zene z vesela si jezdil po kampanich a tahal ji s sebou a jen, co vyhrozuje nekdo jemu, tak se bezi zabarikadovat a zrusi vsechny kontaktni akce.

maargit
24. led 2023

@rosie18 Vyhruzky prisly i Nerudovy, jen je nezverejnovala. Az potom, co z toho Babis zase udelal melodrama. Nezlehcuju, ale tohle se lidem z vysoke politiky deje. Nehlede na to, jestli je to vubec pravda. Pokud je, tak toho samozrejme zase vyuzil, az zneuzil...

maargit
24. led 2023

@mirin89 jezis, on nekdo vyhrozoval i Andymu? Tak to jsem nejak prosvihla. A nechce stahnout kandidaturu?

rosie18
24. led 2023

@maargit mohlo se stat, ze mu ta nabojnice prisla, ale bud ma uplne k nicemu ochranku, nebo si to trosku pribarvil. Pokud by mel spravne fungujici ochranku, tak by se k nemu ta obalka ani nedostala. Takze pokud je pravda, co rikal, melo by prohlaseni znit tak, ze ,,Ochranka nasla v obalce adresovane Monice naboj, predali ji na policii.

klokanka31
24. led 2023

@mirin89 A Pavel je charakter? Říkal že chce řád a pořádek. Proč teda vyzval Babiše ke zklidnění situace? Neměl by vyzvat spíš občany?🤔

klokanka31
24. led 2023

@maargit Tohle by se ale nemělo vůbec dít v civilizovaném světě, a je jedno jestli jde o obyčejné lidi nebo politiky.

klokanka31
24. led 2023

@rosie18 Ochranky nejsou 100%, stačí si vzpomenout na rok 2012,kdy selhala dokonce i ochranka prezidenta.

mirin89
24. led 2023

Az ted docitam a jsem rada, ze to nekdo vidi stejne, ze AB zacal delat opatreni, az kdyz slo o jeho osobu a jeste jedna poznamka na internetu se titulky o vzkazech na jeho transparentnim ucte objevovaly uz tyden zpet, takze pochybuji, ze by se o nich dozvedel az ted.... jen ted se mu to opet hodilo do kramu, to vytahnout.

maargit
24. led 2023

@klokanka31 Pardon? Babis napsal na svoje billboardy 4 dny pred prvnim kolem, kdy se dusoval, ze bude vest slusnou kampan, takovej nechutnej, prizemni, ulhanej hnus o valce. Obchodoval s lidskym strachem, lidi na nej reagovali,sirilo se to po sitich jako lavina a ma to uklidnit Pavel? Tak promin,ale na Babise ma pifku kdekdo uz davno pred tim,nez to na kandidaturu Pavla vubec vypadalo. To nemusi byt zaprisahly volic Pavla. Jen treba zaprisahly volic proti Babisovi. A uklidnovat to ma Babis. Nemel by strasit valkou, to je tak strasne ubohy,ze to uz vic snad ani nejde.

maargit
24. led 2023
rosie18
24. led 2023

@klokanka31 jenze mela by byt. Od toho ji preci plati. Maji postupy, ktere musi dodrzovat. Takze za me to prohlaseni je proste hra na city. A co se tyce te vyzvy na sklidneni AB, myslim, ze je to opravnene. AB rozhral pasivne agresivni kampan, ktera vyvolava strach. Navic, ten anonym nemusel byt priznivec PP, muze to byt nekdo, kdo AB proste nesnasi a ze takovych lidi je.

https://zivotvcesku.cz/bezpecnostni-expert-ando...

mirin89
24. led 2023

@maargit dnes na tiskovce sdelil, ze mu prisel vyhruzny dopis

@rosie18
@klokanka31 dnes sdelil, ze nabojnice prisla ve ctvrtek rano ochrance, ktera ji odhalila skrz rentgen, ve ctvrtek to melo byt take nahlaseno na policii, pátek, sobota, nedele, pondeli, bere AB svoji zenu mezi lidi, v utery v tiskovce ohlasi, ze vyhrozuji i jemu a vzapeti zrusi vsechny kontaktni akce... jako uprimne ja bych se bala vic o svou zenu, ale on ma asi ty rodinne vztahy postavene trochu jinak...
@klokanka31 ano vyzval Babise ke zklidneni, protoze on siri nenavist, strach a plive jed vsude kudy chodi..... jeho kampan jena tom zalozena - naplivat spinu na soupere a podplatit volice jitrnici nebo koblihou, je skoda, ze mu chybis spetka sebereflexe a nejvic me stve, ze dela politiku "po nas potopa" a jeste se kasá, jak je super

klokanka31
24. led 2023

Lidi by měli začít přemýšlet hlavou, a ne papouškovat co kde kdo říká nebo co se zrovna dočetl na internetu.

maargit
24. led 2023

@klokanka31 prosim te, z ceho ty teda cerpas? Ty unas Babise osobne a on ti neco nasliboval? Vzdyt ty taky zislavas informace na internetu.

ai30
24. led 2023

Potiz je, ze u mnohych je to premysleni vlastni hlavou mnohem nebezpecnejsi nez papouskovani...

rosie18
24. led 2023

@mirin89 tam jsou prave ty rozpory. Protoze na tiskovce AB ze v sobotu mu predali obalku s nabojem pro Moniku a ze to i v tu sobotu nahlasili na policii. Ja to nezlehcuju, jen tam jsou veci, ktere nehraji.

mirin89
24. led 2023

@rosie18 jj v sobotu mluvil o sobote, ale uz v sobotu v clanku, ktery vysel rikala policistka, ze to bylo nahlaseno ve ctvrtek a dnes o tom mluvil znova a mluvil o ctvrtku a o rentgenu

maargit
24. led 2023

@klokanka31 Mne se libi, ze clovek, co pravdepodobne skocil Babisovi na ty jeho populisticky kecy, skutky a lzi, tady mluvi o nejakym raciu. Ja se dost ridim vlastnim usudkem a do nedelni debaty mi nebylo tak uzko. Po ty debate jsem odsoudila nejen Babise, ale i vsechny, co ji videli a presto ho pujdou volit. Protoze tyhle lidi maji vlastni usudek asi takovy, ze se rozsviti svetlo v lednicce a oni zacnou slintat. Zadny dalsi hluboky uvazovani tam neprobehlo. Postnu sem jeste jednou odkaz na skvelej podcast, kterej to dost vysvetluje.

bessinka
24. led 2023

@klokanka31 já mám taky odjakživa čich na lidi.a na Pavlovi neshledávám nic divného.za to když někde vidím vystupovat Babiše,je to pravej opak.
no za pár dní víme,kdo vyhrál.

petrasipkova1
24. led 2023

THle

petrasipkova1
24. led 2023

Tyhle volby jsou nešťastné, ze zrovna proti Babisovi stoji komunista Pavel, už se moc těším, až se svět změní, až v politice zmizí lidé s komunistickou minulosti. Babis to je katastrofa, musím tedy dat hlas Pavlovi, ač nesouhlasím s tím, ze to prevleknuti kabátu má odcineno, jak sám říká, za mě je to jen znak ze umí plavat v kazde době. Ale spoustu lidi z rodiny a známých ho kvůli tomu volit nemůže a k volbám spis nejdou nebo hodi Babise, což je strasne.

Strana