Prezidentské volby 2023: Fórum s podporou Petra Pavla
Je tady založena skupina s tématem prezidentských voleb, kdyby se chtěl někdo přidat.
https://www.modrykonik.cz/group/9019/
PS Malé varování, skupina je silně nakloněna dle příspěvků podpoře Petra Pavla, ale vítání jsou všichni 🙂 .
@klokanka31 nepřišlo ti že ta mluvci mluvila jak zhulena? To bylo něco strašného, žádné dekorum.
@sedouana Úplně profi to teda rozhodně nebylo, ale dá se pochopit euforie z vítězství ne? Sama jsem měla sakra radost, že vyhrál a o tolik hlasů. Hlavně aby se to neopakovalo.
@klokanka31 prosimtě nech je u toho, ony si teď nepřipouští že by mohly šlápnout s volbou vedle. Jestli chceš, písní mi zprávu, něco ti pošlu.
@michaela666 to je už tvůj subjektivní pohled, který vidíme každý jiný. Já zastává názor že se jedná o vyjádření mluvčí Hradu, a tak se má tak chovat i v takové situaci a ne chování fotbalové roztleskávačky opojene z prasečího syndromu.
@sedouana projev mluvci byl pro me osobne hrozny a trapny. Neco takoveho by se nemelo stat, pokud je clovek profik. Ovsem jeji zivotopis je lepsi nez troufam si rict vetsiny z nas, co tu diskutujeme, je to podle vseho chytra zenska a dobra novinarka, ktera umi dobre komunikovat s ostatnimi novinari a medii (coz ostatne v dalsich vstupech, kdy uvadela treba tiskovku Pavla s jeho podporovateli Nerudovou, Fischerem a Hilserem, bylo jasne slyset, ze se uz uklidnila). Dostala vic nez silnou zpetnou vazbu ze socialnich siti, jak od obycejnych lidi tak od odborniku.
Pavel se za ni postavil (coz ho dle meho cti, ze nevyhodi cloveka, se kterym spolupracoval celou kampan, za prvni vyraznejsi pochybeni), jasne rekl, ze to byly velice silne emoce a ze pro neho na tom nic za carou nebylo, pritom jsem si skoro jista, ze za zavrenymi dvermi (!), mezi ctyrma ocima, ji treba vysvetlil, at se z reakci na sitich nehrouti, ale ze po povolebni euforii uz by to chtelo vratit se zpet k serioznimu vystupovani a myslim, ze to dobre vi i ona sama.
I ona sama se vyjadrila, ze to pro ni byly silne emoce a nic jineho v tom neni.
Mimochodem, na tiskove konferenci Babise po jeho prohre, za nim stalo nekolik jeho nejblizsich, postupne je vsechny vyjmenoval, ze jim dekuje, u jednoho si spletl krestni jmeno a po oprave manzelkou nad tim mavl rukou, a opet manzelka ho musela upozornit, ze podekoval vsem, kdo stoji za nim nastoupeni na podiu pred kamerami, krome jedine osoby - Tunde Bartha, zeny, ktera mu celou kampan vedla. Je to ostuda a dava tim jen najevo, ze lidi kolem nej jsou pro nej jen prostredek k dosazeni jeho cilu, at uz jde o volice nebo spolupracovniky.
A jednoznacnou hrdinkou techhle voleb je pro me Monika Babisova a jeji “Staci uz.” Ani ona uz to nemohla poslouchat a myslim, ze tim stoupla v ocich spousty lidi, prestoze si to doma v Pruhonicich nejspis seredne odskakala.
A myslim, ze my vsechny si pripoustime, ze se muze leccos zvrtnout a Pavel se mohl jevit dokonalejsi nez ve skutecnosti bude, taky muze on sam zjistit, ze mel v nekterych vecech naivni predstavu a stari politicti mazaci si to dal budou delat podle sebe a jemu se celkove ovzdusi v politice a spolecnosti zmenit nepodari, ale rozhodne jsme neslaply vedle ve smyslu, ze bychom si za par let rekly: “Ach jo, mely jsme volit toho Babise, to by byl prezident..”
@rencinka87 Děkuji za komentář. Každá to vidíme jinak a čas ukáže, kdo z nás bude mít pravdu.
@rencinka87 Monika,za ten komentář, u mě plus 100 bodu
@rencinka87 mas odkaz? Ja to sice mela zapnuty, ale neslysela jsem nic, varila jsem a rvaly zrovna naaaahodou obe deti 🤦
@nita1984 presne. Jenze ji asi nedoslo, ze to bude slyset, ze to mikrofony sejmou, a podle Babisova hysterickyho smichu: “prej mam bejt hodnej!” si to pak doma pekne vypila. Zachazi s ni otresne. Krasne to bylo videt, kdyz odjizdeli z nejakyho toho utulku - on uz stal u auta a rval na ni jak nejakej kolotocar, at uz jde konecne do auta. Myslim, ze ona se za neho kolikrat i stydi (i kdyz verim, ze ho treba ma rada a omlouva to, ze je v emocich a ze je to pro neho narocny atd.).
@swan42 https://www.stream.cz/domaci-9257/tiskova-konfe...
Treba tady - minuta 3:05
@rencinka87 jojo, nějak si moc neumím představit, ze ho někdo má rad. U některých lidi mi to zkratka nejde.
@swan42 https://cnn.iprima.cz/videa/cnndomaci/tiskova-k...
Tady je to od zacatku. 3:10 je ta dekovacka.
@rencinka87 je promin, ja to nespecifikovala 🤦 myslim tu tiskovou mluvci PP
No Rehakova tomu dala korunu popravde,to vite,ten job na hrade co ted bude vykonavat,to byl jeji sen,nicmene myslim si,ze na to nema,kdyz nebyla schopna udrzet dekorum,ktere v tu chvili bylo treba
To vystoupení nebylo na jedničku, ale rozhodně to není kamenování, jak někteří mají pocit. Trochu mi přišlo jak kdyby uváděla rockovou hvězdu a ne prezidenta.
@ai30 Já se nesnažím nic vyhrabat. Jaký bude generál nemůžeš vědět ani ty, čas ukáže. Já ti tu radost upřímně přeju, tvoje věc a tvůj problém. Mě se vždycky líbí takové ty silácké řeči jak si pluju na tom růžovém obláčku, nadýchanem jako vata a ten co mi oponuje jen zapšklý závistivec co mi to nepřeje 🤭 Jestli toto si myslíš, tak je mi to upřímně líto. Naopak já ti ten optimismus moc přeju, spokojeni lidé pak třeba přestanou být konečně nepřátelští a zapšklí ke svým oponentům, což? 😁 A co se týče budoucí mluvčí, prostě si stojím za tím že to je neprofesionální a nemá se tak chovat i kdyby vyhrála milion v sázce, jakože zatím ji jen stouplo do hlavy opojení prasečího syndromu. Je to můj názor, na který mám zase právo já.
@levandule_k Jasne, ze to byl fuck up, ona to moc dobre vi sama. Dotahla ale skvelou kampan, ma za sebou kopec prace na kterou muze byt hrda a kvuli ktere za ni i Pavel stoji, prestoze ji za toto vystoupeni urcite nepochvalil. Ze se ji tu tetky posmivaji, ji muze byt vicemene jedno, haters gonna hate a jeji dosavadni prace dost znatelne ukazuje, ze nema vubec potize byt profesionalni a dostatecne dustojna. Proste normalni nedulezity fuck up, nic vic.
@ai30 Já s tím problém nemám, mně to tak šílený nepřišlo. Kdyby se kolem toho nezvedlo takový pozdvižení, tak maximálně zvednu obočí a po skončení toho jejího vystoupení o tom ani nevím. Tohle je jediná věc, kterou může Pavlovi vytknout, emotivní tisková mluvčí, která byla přenadšená a dojatá. Nikoho svým výrokem neurazila, neříkala nenávistné projevy, nelhala, neříkala polopravdy, nevyjadřovala se k tématům, kterým nemá. Takže i kdyby jela ve stejném duchu dalších 5 let, pořád její vystoupení budou profesionálnější než současného mluvčího prezidenta Ovčáčka.
@sedouana Nemám iluze o politice, to prostě není sraz jednorožců na louce, kde jim u toho hrají andělé na loutnu. Je to bahno a dost nechutná špína, boj o moc, kdy každý prosazuje svoje zájmy. Na jednu stranu nemůžu vědět jaký bude, ale na druhou stranu Petr Pavel není úplně neznámý, byl náčelníkem generálního štábu AČR, působil v NATO a kde začínal víme. Mně přijde, že se jeho odpůrci marně snaží na něj vyhrabat nějakou špínu a ono pořád nic. Tak se jede ó jaká hrůza, tak jeho mluvčí, to je tragédie, ostuda, neprofesionalita.

@swan42 bylo to proti Murince. Zveřejnila něco, co neměla. Do toho se navezla Escapelle a už to jelo. Cokoli na tohle tema bylo mazáno a následně padaly BANy.