icon

Crosscafe- manager. Máte někdo zkušenost s touto pozicí?

cimroska
8. říj 2019

Ahoj holky, děláte/dělaly jste někdo v Crosscafe managera? Potřebuji někoho, kdo mi rekne zkušenosti s touto pozici. 🙂

makronka222
•
8. říj 2019

Manager = typka co cumi jakoze do lejster a kdyz personal ma fofr a je potreba s necim pomoci, tak manager radeji zdrhne z dohledu, aby nahodou nemusel neco delat. Tohle si chtela slyset?:D

vitezove
•
8. říj 2019

@cimroska manažer v Crossu je stejný jako jinde. Prostě vedeš lidi, děláš reporty, řešíš tržby, prodeje, nákupy a tak vůbec celé to fungování prodejny. Na tyhle pozice vždy chtějí někoho, kdo už s tímto má zkušenosti. To vedení prodejen je stejné. Jsou tam jen drobné rozdíly, podle zaměstnavatele a sortimentu.

sudylichozrout
•
8. říj 2019

@makronka222 Libi se mi, jak si "delny lid" predstavuje praci manazera. Makronko, nekdy mas prispevky fakt trefne, ale tady jsi mirila hodne mimo.

pavlina212
•
9. říj 2019

Nejvetsi cast prace jsou objednavky. Musis se vejit do limitu podle trzeb a zajistit, aby nic nedoslo, popripade sehnat z jine kavarny. Chce to trochu cviku a zkusenosti, ale da se to. Pak resis smeny a lidi, a dodrzovani postupu, kvalitu a cistotu. V dnesni dobe pro takhle nizke nezamestnanosti byva problem s personalem. Na tyhle pozice se ted tezko hledaji lide, na ktere je alespon trochu spolehnuti, je tam velka fluktuace. Investujes do nich hodne casu a energie na zauceni a casto zbytecne. Pokud ma kavarna dobre fungovat a mit spokojene zakazniky, rozhodne ta pozice neni zadna zasivarna.

cimroska
autor
•
9. říj 2019

@makronka222 😀spis, jestli stojí za to, odejit z jiné prace, kvůli této. 🙂

cimroska
autor
•
9. říj 2019

@pavlina212 děkuji, zjišťuji fakta kamarádce, protože chce skončit ve své praci, kvůli této, ale já si myslim, ze to není moc dobře. Slysela jsem dost špatne zkušenosti, ze je to o nervy, za malo peněz.

cimroska
autor
•
9. říj 2019

@vitezove a mohu se zeptat, tys tam delala?🙂

pavlina212
•
9. říj 2019

O nervy to muze byt. Taky zalezi, o kterou kavarnu jde, treba Doubravka, ZCU, mozna Jungmanka jsou klidnejsi, zas je tam asi min penez.

cimroska
autor
•
9. říj 2019

@pavlina212 dobře, děkuji za názor 🙂