Dorazila vám už rodičovská?
Ahoj holky,
díky změnám se mlže stát, že se rodičovská zpozdí a jak to vypadá u nás ve Zlínském kraji to tak bude. Rodičovská chodila cca desátého až dvanáctého, ale zatím nic. Dorazila už někomu? Díky za odpovědi
Mělník nic. Mám to na složenku,mluvili jsme s poštočkou,prý to ještě nepřišlo nikomu.Mělo by to být zítra nejdéle v pondělí. navíc dnes moje máma byla na úřadě a všechny dávky jsou tady momentálně zpožděný,ale že ode dneška to musí začít vyplácet,jelikož poslední termín na to je 15.
Moravskoslezký mám ji což se divím neboť chodívala až okolo19-21 dni v měsíci 😀
@brusinka.pusinka tobě chodí tak pozdě? To já to mám RP vždycky tak do desátého nejpozději. 😉
@zuzi82 zuzi jojo chodí až okolo 19-21 někdy i později, jen teď to bude asi jiné už nám nebude výplácet Karviná ale asi Ostrava 😉 😀 dvakrát za sebou ji mám do 15 v měsíci což čumím 😀
mě teda ne, normálně chodí 6.-8.dne v měsíci a už mě to pěkně štve, protože v pondělí nám odchází půjčky a nevím jak to té bance vysvětlím ☹ Jihlava.
holky, mám dotaz, hlavně asi na ostravačky, zda už rodičák přišel? Minulý měsíc byl už 9. a teď je 17. a stále nic, vím, že mají čas, ale začínám být nervozní, aby došel, vždy jsem ho kolem 15. už měla na účtě. díky moc

Ahoj, sice nejsem ze Zlínského, ale v Jihomoravském byla 6.ledna.