1. screening Gennet MUDr. Kulovaný. Máte zkušenost?

27. srp 2021

Ahoj, čeká mě 1.screening v Gennet Praha Letná u Mudr. Kulovaného. Máte někdo čerstvé zkusenosti? Děkuji.

michaelarousova
27. srp 2021

Ja tam byla v breznu a v kvetnu ☺️ Pan doktor je prijemny , zodpověděl vše co jsem potrebovala vedet , ale je takovej rychlejsi 😂 neparal se s tim

autor
27. srp 2021

@michaelarousova moc děkuji 😊 ja právě všude čtu, ze je rychlý, nesympaticky, ze moc nemluví, a ze je to spíš takový hulvat 😀... Me je jedno zda bude sympatický nebo ne, chci jen dobře odvedenou práci, pro me jsou screeningy moc důležité.. Přišla jsem o miminko a chtěla bych mít pořádně zkontrolovane screeningy. Ale také o něm píšou, ze je profesionál.. Tak doufám 😀 popřípadě bych šla na druhý někam jinam.

michaelarousova
27. srp 2021

Hulvat urcite ne☺️ Nebala bych se toho☺️Mela jsem dost otazek a vsechno hezky vysvetlil☺️

autor
27. srp 2021

@michaelarousova tak to jsem ráda 😊😊 a můžu ještě otázku? Dostala jste fotku? Pry ji nechce moc dávat.. Popřípadě si o ní nejspíš říct na začátku že?

michaelarousova
27. srp 2021

Nedostala☺️ Ja u neho byla poprve kvuli tomu ,ze jsem mela pozitivni screening ..jinak chodim uplne nekam jinam☺️ U druheho screeningu mi to docvaklo az v aute, ze nemam fotku😂takze urcite predem radeji rict☺️

barmil
27. srp 2021

Oni nemluvi, protože se soustředí, je to detailní zodpovědna práce a fakt se to musí měřit uplne přesně, mm mimo a uz to může zásadně ovlivnit výsledky. U nás byl taky takový vyhlášeny morous, ale patřil mezi screening kapacity v republice. Prostě uměl a chtěl na to klid.
Takže bych doporučila ho v klidu nechat změřit a zkontrolovat, co potřebuje, a pak bych se případně ptala. Abys nerusila během práce. A na fotku si zajdi na utz zvlášť, tam Ti udělají foto, video, i 3D. "neotravuj" s tím specialistu.

autor
27. srp 2021

@michaelarousova děkuji 😀😀

autor
27. srp 2021

@barmil ro chápu, samozřejmě mu nebudu kecat do práce.. Chci hlavně, aby všechno dobře dopadlo.. A fotku zvlášť na utz 3d udělají, az ve vyšším těhotenství.. Rada bych fotku z prvního screeningu.. Dělají ji všude.. Dokonce to i píšou, jen se říká, ze zrovna tento pan doktor ji zapomíná dávat.

barmil
27. srp 2021

Ja ji třeba na prvním nedostala, kdyz jsem se slušně připomněla, tak ne, že by ji udělal, ale dal mi tu, co měl uloženou, takže i s tím "metrem" a délkou plodu..

terezfr
27. srp 2021

Pokud si první screening v Gennetu platis, tak fotka je v ceně. Hned na začátku mu to řekni a potom až budeš odcházet, tak ti ji vytisknou na te recepci.

xnikax1
27. srp 2021

Byla jsem tam v květnu přesně u tohohle doktora,byla to rychlovka. Fotku mi nedal,já si o ní předem neřekla a došlo mi to až když jsem vylezla z ordinace. Protože když jsem tam byla v prvním těhotenství u jiné doktorky,udělala mi ji automaticky a poslala na recepci.

autor
27. srp 2021

@terezfr
@xnikax1
Děkuji, určitě mu to řeknu, hned na začátku.. A 1.screening si neplatím z důvodu léčby neplodnosti u nich.

hlamic
28. srp 2021

Nevim kde k te povesti prisel, bala jsem se tam ji u prvni dcery🤣 a byla to pecka, na druhy uz jsem se k nemu tesila. U druhe dcery sem vylozene rekla ze chci ho, pak jsem dostala na druhy screening jeho kolegyni,ke ktere vsichni desne chteji a za me peklicko, delala to 50inut, nervozni,neprijmna. Jinak jsem vzdy foto dostala. Dokonce sam udelal nekolik a nakonec i vtipkoval. Za me pecka ze jdes k nemu.

autor
28. srp 2021

@hlamic moc děkuji 💗💗💗

laton
29. srp 2021

Ja byla u nej na prvnim i druhym screeningu v obou tehotenstvich.Jako takhle-znam prijemnejsi doktory, ale praci odvadi snad dobre (tezko hodnotit, kdyz jsme laik). Na dotazy zodpovi, vzdy se me vyslovne ptal, zda mam nejake otazky. Fotku nedava on v ordinaci, ale na recepci, kde se za ni i plati. Ty foto dela automaticky v prubehu screeningu (i kdyz v 2.tehotenstvi byla z prvniho screeningu dost na prd). Ve finale nejde ale o nejake foto, ale o peclivy screening, ze🙂

autor
29. srp 2021

@laton děkuji.. To je samozřejmě jasné, ze jde hlavně o pečlivý screening.. O to mi jde hlavně, když jsem už jendou o dite přišla, tak bych ráda, aby ylo všechno pečlivé. Ale každý rika, ze je moc rychlý. Tak doufám, ze i dost pečlivý.