MUDr. Alena Langerová - GENNET Letná. Nevíte, co se s ní stalo?
Nevíte někdo, co se stalo s MUDr. Alenou Langerovou v GENNET Letná? Bez jakéhokoliv upozornění nám jen změnili lékaře a nikdo nic nevysvětlil. Byli jsme u ní spokojení, tak nás to dost překvapilo. Odešla z kliniky, nebo je jen přeřazená jinam?
Já bych se zeptala, určitě to není tajné. Tak příště.
Když jsi chtěla informace, měla ses ptát doktora, proč jste byli přiděleni k někomu jinému. Tak jednoduché to je. Tady opravdu věštecké koule nevedeme.
Když jsi chtěla informace, měla ses ptát doktora, proč jste byli přiděleni k někomu jinému. Tak jednoduché to je. Tady opravdu věštecké koule nevedeme.
@anonym_dc3681 Hlavně že tady vedeme anonymní odpovědi 🙄
@anonym_dc3681 Hlavně že tady vedeme anonymní odpovědi 🙄
@klokanka31 už zase plevelíš cizí diskuzi vlastní frustrací z toho, že reaguji ve veřejných diskuzích anonymně? Už jsem se ti k tomu vyjadřovala a fakt není mou vinou, že to nejsi schopna pobrat. A to nemluvím o tom, že sama autorka má anonymní celý profil 😉
@klokanka31 už zase plevelíš cizí diskuzi vlastní frustrací z toho, že reaguji ve veřejných diskuzích anonymně? Už jsem se ti k tomu vyjadřovala a fakt není mou vinou, že to nejsi schopna pobrat. A to nemluvím o tom, že sama autorka má anonymní celý profil 😉
@anonym_dc3681 Jakou frustraci? Já tady nekopu do lidí pod anonymem 😉
@anonym_dc3681 Jakou frustraci? Já tady nekopu do lidí pod anonymem 😉
@klokanka31 takže upozornění na to, že na MK se interní informace z GENNETu nedozví a měla se ptát přímo ošetřujícího lékaře, který tam byl v tu chvíli pro ni, je podle tebe kopání do lidí pod anonymem? A jinak se cítíš dobře?
@klokanka31 takže upozornění na to, že na MK se interní informace z GENNETu nedozví a měla se ptát přímo ošetřujícího lékaře, který tam byl v tu chvíli pro ni, je podle tebe kopání do lidí pod anonymem? A jinak se cítíš dobře?
@anonym_dc3681 Mám na mysli tu tvou věštící kouli 😏
@anonym_dc3681 Mám na mysli tu tvou věštící kouli 😏
@klokanka31 aha, tak to mě fakt nenapadlo, že si někdo poznámku o věštecké kouli vyloží jako pomyslný útok do svých slabin namísto ujištění, že tyto informace na rozdíl od toho lékaře nemáme kde vzít. No tak nezbývá než doufat, že autorka to pochopila na rozdíl od tebe správně.

Všude je stále spojována s touto klinikou. Není pouze na RD?