icon

Cena za kadeřnické služby na okraji Prahy. Je to normální?

2. únor 2026

Ahoj maminky,

moje kadeřnice odešla na mateřskou dovolenou a v salónu, ve kterém jsem byla moc spokojená je nový kadeřník. Lokalita Praha 5 - okrajová část Prahy.
První věc, že prý jen světlý melír si dnes už nikdo nedává. Byla jsem zvyklá na melír a pak třeba 2x pouze přeliv. Prý se to už takto nedělá a je lepší si dát na jedné návštěvě melír a rovnou přeliv.
Druhá věc, že jsem v kadeřnictví strávila 5 hodin.
Třetí věc - cena. Konečná cena o 2 tisíce vyšší než jsem byla zvyklá 😲🙄

Doplním, že se jedná o krátké mikádo po bradu. Melír, přeliv, střih cena 4200 Kč.
Otázka zní, je to normální cena na Prahu? Necháváte si dělat jen melír nebo opravdu už jen melír a přeliv na jedné návštěvě?

S výsledkem jsem spokojená, ale nevidím tam rozdíl oproti tomu, jak mě upravovala kadeřnice, která je teď na MD.

Děkuji.

autor
2. únor 2026

.

levandule_k
2. únor 2026

Možná před týdnem, možná je to déle se řešila cena za kadeřníka na zdi, akorát to bylo z celé republiky...

autor
Včera v 06:56

Děkuji moc! Kouknu...

martivit92
Včera v 10:20

@anonym_autor možná ano, mám kadeřnictví tchyni a to je ve městě cca 100tis. obyvatel. Za nájem platí 10tisic, faktury měsíčně kolem 10-30tis. (Barvy a různé přípravky). Do toho platí i svůj nájem doma. Takže nějak vydělávat kadeřnice musí... A jestli to má v Praze tak kolik musí platit ona za nájem či křeslo 🙈 to si nedokážu ani představit. 4200kč se mi zdá jako přestřel , ale do tech 3,5tis., bych to i čekala.

autor
Včera v 15:39
@martivit92

@anonym_autor možná ano, mám kadeřnictví tchyni a to je ve městě cca 100tis. obyvatel. Za nájem platí 10tisic, faktury měsíčně kolem 10-30tis. (Barvy a různé přípravky). Do toho platí i svůj nájem doma. Takže nějak vydělávat kadeřnice musí... A jestli to má v Praze tak kolik musí platit ona za nájem či křeslo 🙈 to si nedokážu ani představit. 4200kč se mi zdá jako přestřel , ale do tech 3,5tis., bych to i čekala.

@martivit92 Děkuju za názor! 3500 Kč bych ještě brala, ale 4200 Kč už je pálka...

macik84
Včera v 20:51
@anonym_autor

@martivit92 Děkuju za názor! 3500 Kč bych ještě brala, ale 4200 Kč už je pálka...

@anonym_autor já za toto dávám ve městě 40 000 obyvatel 1100 🙂. Našla bych jiného, je to pálka.

20190418
Včera v 21:10

Pražské sídliště, kadeřnice v sousedním paneláku - střih, melír, přeliv (vždy najednou) a je to tak za cca 1.800,- Jsem tam tak dvě hodiny. K paní jsem přišla před cca pěti lety a tehdy stala myslím 1.200,- a byla tak o 50% levnější než jiná, ke které jsem chodila. Vím, že je levná, má to na pohodu, otevřeno jen na objednání...asi to není žádné kadeřnické umění, ale jsem spokojená. 4.500 bych na sidlisti za kadernika fakt neplatila.