icon

Kam chodí v Praze podnikatelé?

kajka61
30. kvě 2021

Dobrý den, ráda bych se poradila - kam chodí v Praze podnikatelé? Nemyslím do práce, ale kde je možnost se s nimi setkat a navázat komunikaci. Něco řeším a nejde mi o sponzoring nebo tak. Ráda bych rozšířila obzory.
Dnes jsem zakládala jinou diskusi a tam zaznělo - zkusit navštívit místo kam chodí. Prosím, nesuďte, pokud jste nečetli mou první diskusi. Věděl by někdo, kde je možnost na ně konkrétně narazit? Děkuji za rady.

j.a.n.i
30. kvě 2021

@kajka61 Nesoudím, ale myslím, že žádné místo, kam by chodili zrovna podnikatelé není.

miaelle90
30. kvě 2021

@kajka61 Makro ? 🙂 Omlouvám se za hloupý vtip, ale nedalo mi to. Myslím, ze žádný takový konkrétní podnik není. Mám v blízkém okruhu podnikatele, pokud nepracují, tak se většinou věnuji sportu ( tenis, golf), podniky s dobrým a kvalitním jídlem...ale nic konkrétního. 🤷‍♀️

michaela666
30. kvě 2021

@kajka61 Restaurace a kavárny s lepším sortimentem. Konkrétně neporadím, ale při představě, že mě někdo "loví" u oběda/ při sportu/ někde na parkovišti s takovou nabídkou by se mi moc nelíbilo.

skarol
30. kvě 2021

No přeci do Pařížské 😁

katule1990
30. kvě 2021

@kajka61 Už jsem ti psala do předchozí diskuse. Ještě mě napadlo, že místní podnikatelé jsou na http://www.regionysobe.cz/. Dal by se vymyslet pěkný e-mail s nabídkou, třeba by to někoho zaujalo.

j.a.n.i
30. kvě 2021

@michaela666 A myslis, ze tam slusne postaveni zamestnanci nepujdou?

j.a.n.i
30. kvě 2021

@miaelle90 Tak vlastně jedina si trefila pravnou odpověď, tam bude vetsina podnikatelu

michaela666
30. kvě 2021

@j.a.n.i Tak to myšleno nebylo. Samozřejmě každý kdo si rád dá něco dobrého a nedělá mu problém zaplatit odpovídající cenu. Beru to z podhledu obsluhy, hodně podnikatelů si u nás v kavárně dávalo pracovní schůzky s klienty.

j.a.n.i
30. kvě 2021

@michaela666 No, jasně, to chápu, že tam chodí ti bohatší, ale já dotaz pochopila tak, že zakladatelka potřebuje vyselektovat podnikatele a ne bohatší vrstvu. A to se obávám, že v kavárně půjde blbě.

kajka61
autor
30. kvě 2021

@katule1990 Přijde mi, že je to spíš nabídka hotových produktů ke koupi. Mohla bych to s tebou probrat prosím vzkazem?

katule1990
30. kvě 2021

@kajka61 Jojo, je to, jak píšeš. Ale zároveň se tam dají na ty podnikatele získat kontakty a obeslat je mailem 🙂. Klidně napiš, jestli chceš 🙂.

zuzineckah
30. kvě 2021

@katule1990
@kajka61
krásné, že si píšeš sama sobě😉

orchidis
31. kvě 2021

@zuzineckah Zase nějaká chudinka hledá chlapa s naditou peněženkou 😀? Ach jo... 🙂

kajka61
autor
31. kvě 2021

@zuzineckah Promiň, ale já mám jen jeden profil.

kajka61
autor
31. kvě 2021

@orchidis Chudinka, která nečetla mou první diskusi. Ano, máš pravdu. Pod to se podepisuji.

westie
31. kvě 2021

@kajka61 Muzes sem dat link na prvni diskusi? Je rozdil, jestli potrebujes kontakt na mistni drobne podnikatele, nebo na lidi, co vlastni velke spolecnosti. Urcite to nebudu psat verejne do diskuse, pripadne do zpravy. Ale pokud potrebujes kontakt na “velke ryby”, tak ty na jedno spolecne misto urcite nechodi a urcite jejich zajem neziskas tak, ze za nimi prijdes na verejnem miste a oslovis je - malokdy nekde sedi sami a cekaji, az se s nimi nekdo zacne bavit, maji v tu chvili svuj program, od ktereho je budes rusit. Napis, koho vlastne potrebujes oslovit a proc, takto se neda smysluplne odpovedet.

kajka61
autor
31. kvě 2021

@westie Děkuji za zájem, pošlu odkaz vzkazem. Líp se zorientuješ.

westie
31. kvě 2021

@kajka61 Dekuji, prislo. Odpovim vecer do zpravy, ale obecne - nepoustej se do niceho sama, kazdy podnikatel v tobe vyciti prilezitost a neznalost prostredi ti jedine uskodi - chce to byt v kontaktu s dobrym (ne nutne drahym) pravnikem a nedelat nic bez jeho vedomi. Urcite to muze byt zajimavy projekt - zalezi na spouste okolnosti. Ale takoveto veci se nenabizeji v inzeratech, chce to promyslet zamer, moznosti atd. Vecer zkusim neco konkretniho hodit do zpravy. Pokud bys chtela pomoct, posli nejaky odkaz na detaily - popis, fotky.

kajka61
autor
31. kvě 2021

@westie Děkuji, snad chápeš, že jsem neměla zájem sem dávat veřejně diskusi, když jsem ta zlatokopka. Navíc se to dá snadno dohledat. Za každou radu a pomoc budu moc vděčná. Možná se doberu i toho, co jsem dělala špatně. Najdu inzerát, který jsem podávala. A pošlu, třeba i v tom je zakopaný pes. Děkuji moc.

mixna
2. čer 2021

@kajka61 tak v prase chodi nejvic do špindlu 🙂 .. 18.6. vecer razim na maly rautik .. kousek od muzea .. clovek nemuze hned neco nabizet a zjistovat .. musi zapadnout .. klidne se ozvi muzem neco domluvit