icon

Která gynekologie v Praze přijímá nové pacientky?

dominika1008
1. pro 2022

Ahoj holky, dneska jsem byla ve Vinohradské nemocnici na gynekologii kvůli potvrzení těhotenství jelikož moje doktorka tam teď cca 3 týdny nebude a potřebovala jsem to kvůli potvrzení v zaměstnání jelikož tam tahám těžké věci a už jsem minuly měsíc potratila tak jsem tomu chtěla předejít jenže žádné pomoci se mi nedostalo místo toho doktorka nepříjemná a sestřička arogantní že to ani nebylo hezký a ještě po mě chtěli 1500 😡 tak jsem se nakonec na to vyšetření vyprdla a bylo mi řečeno že tam nemám co dělat i když jsem jim jasně vysvětlila že moje doktorka není k dispozici a záskok nemá 😔 už od včerejška odvolávám gynekologie a bohužel nikdo nepřijímá tak se chci zeptat zda náhodou o nějakém nevíte.

Strana
z2
michaela666
2. pro 2022

@dominika1008 Rozumím tomu, že máš strach a chceš udělat všechno pro to, aby těhotenství prosperovalo. Jenže takhle na začátku můžeš ležet jen doma v posteli a stejně se nezadaří. Budeš muset počkat než se objeví srdíčko, dřív ani doktor nepozná jestli těhotenství vyjde. Teď ani nevíš zda je vajíčko v děloze, takže o potvrzení těhotenství se zatím mluvit nedá.
Držím palce ať to vyjde. 🍀 Tím stresem a lítáním po doktorech si zbytečně ubližuješ.

mimi1004
2. pro 2022

@dominika1008 test máš jasně pozitivní, ale dokud dítě nebudeš držet v náručí, nemáš jistého vůbec nic. Něco se může pokazit kdykoli během těhotenství, i když budeš opatrná sebevíc. Stalo se mi to... 🤷‍♀️ Buď v klidu a nestresuj se zbytečně.

betthany
2. pro 2022

@dominika1008 šance ze se to bude opakovat netusim jaká je, ale je to běžný jev, nic neobvykleho..a neřekla bych, ze by to mělo zvyšovat šanci v dalším cyklu, podle mě nemá jak..Ale otěhotnět u tebe evidentně problém není, akorát teď to chce aby ses vyklidnila a neoblejzala všechny nemocnice odkud si akorát přitahnes covid nebo něco..🙏🏻 chvíli to vydrž, a přeci když má tvoje mudr dovolenou tak musí mít někoho kam odkáže své pacientky, zvlášť v Praze ne?😟

dominika1008
autor
2. pro 2022

@betthany moje doktorka právě není Pražská je z Lysé nad Labem takže bych rovnou chtěla přestoupit jelikož už v Lysé nebydlím a přestěhovala jsem se do Prahy a Lysou mám dost z ruky

dominika1008
autor
2. pro 2022

@michaela666 dobře děkuju moc jen nevím jak to teď udělat s tou práci 😔

dominika1008
autor
2. pro 2022

@mimi1004 dobře moc vám děkuju a moc mě mrzí že vám to nevyšlo 😔

michaela666
2. pro 2022

@dominika1008 Já byla původně na pekárně a abych nemusela tahat krabice s rozpekama, šla jsem vybalovat cukrovinky, toaleťáky, kapesníky, koření a takové ty lehké blbiny. Jsi na nějaké konkrétní pozici nebo jen vybaluješ? Nemůžeš si sama prostě brát ty lehčí věci? Samozřejmě se to neobejde bez blbých řečí kolegů, ale na to bych se vykašlala. Blbé je, že jsi ve zkušebce no...

dominika1008
autor
2. pro 2022

@michaela666 jenom vybaluju a vedoucí mi ty palety přiřadí a moc rádi mi dávají alkohol, krabice s octem, olejem, drogerií kde jsou práci prášky ale nejtěžší jsou bedny s masem to mám fitko a práci v jednom

mimi1004
2. pro 2022

@dominika1008 Ale vyšlo, dcerku mi vypiplali 🥰

dominika1008
autor
2. pro 2022

@mimi1004 to je dobře tak snad vám děla doma samou radost ☺️😍

princezna19
3. pro 2022

@dominika1008 bez k obvodnímu lékaři aby ti napsal neschopenku a pak až dostaneš těhotenský průkaz na gynekologii domluvit aby ti dali zákaz práce a budeš doma. Nebo domluvit se šéfem ať ti dají jednodušší práci.

drep
3. pro 2022

@princezna19 obvodní lékaři neexistují už od 90.let. K DPN musí být důvod. Zdravotní. Sice nejsem gynekolog, ale troufám si říct, že jedno biochemické těhotenství není důvod ani náhodou. Neexistuje důvod “blbá práce”. A v těhle prvních týdnech je to buď a nebo, nevyležíš to. Navíc teda praktik nemůže vést neschopenku na těhotenskou diagnózu, protože není ten, kdo pro danou diagnózu léčí🤷🏻‍♀️

betthany
5. pro 2022

@dominika1008 ahoj tak co, už ses někam dovolala, nebo nějaký posun? 😊

Strana
z2