icon

Tipy na levného tatéra v Praze? Přidejte doporučení!

blackk21
10. kvě 2022

Ahoj/ dobrý den,
chtela bych se zeptat, jestli někdo neví o nějakém levném taterovi v Praze? Nebo nějaké známé? Kdekoliv jsem koukala tak i třeba za malé tetování chtějí hrozné pálky a ceny se dvojnásobně zvýšili od doby kdy jsem si nechávala delat poslední tetování. Přidávám i fotku co bych chtela a k tomu jméno syna.
Budu moc rada za jakékoliv tipy.
Dekuji všem

Tipy na levného tatéra v Praze? Přidejte doporučení!
camelinka
10. kvě 2022

@blackk21 Obecne bych levneho tatera nechtela, prece jen za kvalitu se plati a je to naporad...

blackk21
autor
10. kvě 2022

@camelinka to ano, Ja jsem spis myslela někoho známého. Posledně před dvěma lety jsem měla od známého velke tetovani a platila jsem pouze 2000. A teď když koukám ze za tohle malé tetovani chtějí 1500 tak se mi do toho nechce. To si radeji dojedu klidně i mimo Prahu

camelinka
10. kvě 2022

@blackk21 to ja mam tatera v Koline, skoro vsechno mam od nej a vsichni si ho chvali, je to Tomas Soukup

limali
10. kvě 2022

@blackk21 Aj keď známy, ceny sa veľmi nemenia. Všeobecne všetko zdražovalo. Trebárs dezinfekcia, rukavice, energie, nájmy a podobne. A myslím, že cena za malé tetovanie 1500 je ešte ok. Len čistá ihla ako “vstupný” poplatok je za 1000,-. Máme známeho tatéra v Prahe a ani po známostiach nerobí nejaké veľké úľavy.

blackk21
autor
10. kvě 2022

@camelinka kouknu Dekuji

eloana
10. kvě 2022

@blackk21 male tetovani i na malem meste vyjde na 1500

camelinka
10. kvě 2022

@blackk21 Nz, ale jak pisou holky, tu tisicovku das vsude...

krisstina93
10. kvě 2022

Levneho neber, je to na celý život a fakt nechceš do konce života chodit s nějakým zprasenym obrázkem, případně dát několikanásobek ceny za opravu. Do tisícovky se asi nevlezes, u nás (nejsem Praha) je malé tetování tak 1200-2500kc záleží na velikosti, já dávala za nápis na ruce dvojku, ale je to pěkně udělané a nelituji.

jjasmina
10. kvě 2022

@blackk21 za tohle je 1500 ještě vcelku málo, já platili za mini ornament 1000

petulles
10. kvě 2022

Koukám, že se tu chválí Tomáš Soukup tak jeho mohu taky doporučit 🙂 Profesionál a nádherný tetování 👍

blackk21
autor
11. kvě 2022

Dekuji všem