icon

Nálepky nebo razítko na oblečení do školky?

ekou
15. črc 2023

Co preferujete/ máte raději v rámci označení oblečení. Nálepky nebo razítko se jménem dítěte? :D

Strana
z2
veronikav31
18. črc 2023

Kromě backurek a holínek jsem neoznačovala,ani nepodepisoval nic ani u dcery,ani u syna.dcera chodila 4 roky do školky,nic se neztratilo,syn teď chodil 3.rok,čeká jej ještě jeden a zatím se nic neztratilo.

veronikav31
18. črc 2023

@blondynka400 taky tak,jen bačkůrky a holínky měl syn stejné se spolužákem,tak to měl podepsané,jinak nikdy nic a vše si poznal on i jeho sestra

nikola38
18. črc 2023

@ekou já sem objednala to razítko. A je to za mě super pomocník. Možná že se časem vypere.. ale to je pro mě úplně ok. Než kupovat fixy na textil který se po čase soupou a musí se koupit nová a další a další.. razítko drží.. vydrželo bez doplnění rok. A ještě pořád tiskne plně a sytě.. a budu s razítkováním pokračovat i ve škole.

eithelwing
19. črc 2023

Nalepky jsem kupovala, dcera byla nadšená, že jsou růžové a s její značkou. ☺️ Ale vždy jen jednu sadu, zbytek jsem dopsala fixem.

journals
19. črc 2023

@ekou mám a jsem spokojená 😉

orchidis
19. črc 2023

Hihi, já jsem v tomto byla matka roku 😀. Nikdy jsem nepodepsala ani jednu jedinou věc. I přes výslovné pravidlo školky. A víte co? Nic. Dávala jsem oblečky, které byly pěkné, nové, ale levné (nebo od kámošky z druhé ruky) a nezáleželo mi na nich. Boty teda drahé, ale ty se nikdy neztratily. Sem tam se něco zatoulalo a zase se to našlo. Prdět na to. Fakt to nestojí za tu námahu 🙂.

gujduska
19. črc 2023

Nám teď bylo doporučeno paní ucitelkou gelové pero na textil, takže jsem koupila a pofrcime 🤣🤣🤣 Nálepky z duvodu posilani obleceni nehrozí, nebo synovi jsem tak koupila věci na bazarku s par nalepkami a nejde to dolu ani za nic 🤣🙈

ekou
autor
19. črc 2023

@gujduska gelové pero? To slyším prvně. Děkuji za inspiraci :D

gujduska
20. črc 2023

@ekou gelovka na textil, v papiraku věděli 😉 Taky jsem to slyšela prvně a už s ní začínám podepisovat úbory do TV 😃

ekou
autor
20. črc 2023

@gujduska no včera paní v papíráku nevěděla a dala mi něco co se rozpíjí 😂

zuzekk
22. črc 2023

Neoznacuji nijak

gujduska
26. črc 2023

@ekou Ouu jé, tak zkusit ještě jiný papírák?

Strana
z2