icon

Proč stále čekáte na výsledky přijímacího řízení do MŠ?

tahejhula
23. kvě 2022

Stále čekáme a čekáme, kolik nás tu takových je?

Strana
z3
tahejhula
autor
26. kvě 2022

@somalicats jsem ráda, že jsem konečně narazila na věštkyni, která takto na dálku přesně ví, co měl kdo dělat. Až budu řešit nějakou životně zásadní záležitost, jistě se na tebe obrátím.

somalicats
26. kvě 2022

@tahejhula Hele, když se Ti nelíbí, že založíš diskusi a lidi tu diskutují, tak nechoď na veřejné fórum 😀

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@journals ono to tak také mělo být, zveřejnění přijatých mělo být dvojí.

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@somalicats zatímco ty očekáváš, že je někdo povinen ti přitakávat? Legrační, takový typický dvojí metr mateřských fór.

somalicats
26. kvě 2022

@journals Ono asi jak kde. U nás to udělali stejně jako u vás, jenže u nás je dětí moc, takže zápis pro UA děti sice bude, ale s nejistým výsledkem. Naše spádová ZŠ dělá zápis pro UA děti jen pro formu, u nás bylo víc spádových dětí, než je kapacita, takže už teď vyhlásili, že zápis pro UA děti bude bez dětí a žádné dítě nebude přijato.

somalicats
26. kvě 2022

@tahejhula Tak to si moje příspěvky špatně vykládáš. Založilas diskusi, tak musíš počítat s tím, že Tě nebude každá poplácávat po zádech, jaká jsi chudinka, že ses ještě nedočkala výsledku. Obzvlášť v situaci, kdy sama napíšeš, že mají výsledky zveřejnit až v červnu.

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@somalicats a ještě jedna věc, on má ve spádu samozřejmě přednost před všemi tří, čtyř a pětiletými narozenými byť i den po něm. Spádové školky jsou čtyři, úplně vidím, jak se na malém městě hlásí do školky cca 150 dětí a všechno jsou předškoláci narození třeba do poloviny ledna.

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@somalicats já si tvoje příspěvky nijak moc nevykládám, jsou mi vcelku jedno. Já jen reaguji, ale že bych se rozčilovala? Že bych tě snad vyhazovala z diskuse, kde, prosím tě?

megi89
26. kvě 2022

Taky čekáme. U nás mají čas ještě, k 1.6. Dávala jsem do 2 školek. V jedné je přijat, ta je dal, a ještě čekáme na druhou, ta je blíž a chtěli by jsme dát tam do školky syna, ale nedělám si velké naděje, tam budou přijímat jen 5 dětí :((((, tak se aspoň modlíme a když nevyjde, tak půjde do té druhé, no 🙂.

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@megi89 držím moc pěsti, ať se situace vyvine příznivě.

lachtanice86
26. kvě 2022

U nás je jasně napsané, že výsledky budou 3.6, dřív nic nečekám, pokud to máte stejně, nedělala bych si iluze, že to vyvesi dříve

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@lachtanice86 já jsem něco řešila s ředitelkou, nechci to tady rozebírat, zjevně to smysl nemělo. Já bych jen ráda dala co nejdříve vědět ředitelce ve spádovce. O nic víc už ani nejde.

lachtanice86
26. kvě 2022

@tahejhula to chápu, ale jak píšu, u nás to dřív ani nevyvěsí, tak třeba ani u vás a nezbývá než čekat

somalicats
26. kvě 2022

@tahejhula No koukám, že máš i evidentně problém s pochopením psaného textu. Kde konkrétně píšu já, že mě vyhazuješ z diskuse?

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@somalicats ale nemám, hraju si. Co s tím taky jiného. Někteří tomu tady přikládají přílišnou důležitost.

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@lachtanice86 no to mi nakonec samozřejmě nezbyde nic jiného než čekat, ale ulevit si zatím mohu, tady je půda ideální. Loni se tady obecně přijímaly všechny děti od čtyř let věku, ještě někdy v dubnu nebylo jisté, jaká zde bude situace, jedna školka na nás kladla nepřiměřené podmínky, čímž nás vyšachovala (ale nakonec dobře, jak jsme se dozvěděli, syn by tam strávil docházku ve zhasnuté koupelně). A ve spádu bere ředitelka všechny předškoláky přednostně bez ohledu na trvalé bydliště. 😄

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@fouskovi tos psala ty, že u vás berou všechny předškoláky přednostně bez ohledu na trvalák, viď? Jak to vypadá letos, nevíš?

fouskovi
26. kvě 2022

@tahejhula jo furt stejný

tahejhula
autor
26. kvě 2022

@fouskovi zjevně to tak někde opravdu dělají.

leymea
26. kvě 2022

@journals u nas, ohledne deti z UA, je to stejne.

tahejhula
autor
3. čer 2022

Tak naše dítě bylo přijato. Jak jste na tom vy ostatní?

megi89
3. čer 2022

Bylo přijato 🙏😍, jinak gratuluji 🙂 😍

tahejhula
autor
3. čer 2022

@megi89 super, také moc blahopřeji. 👍

fouskovi
3. čer 2022

@tahejhula zatím nic ale už si přestávám dělat naději

tahejhula
autor
3. čer 2022

@fouskovi tak budu i nadále držet pěsti. ✊

lachtanice86
3. čer 2022

Tak u nás mají být výsledky 3.6, tedy dnes a doteď to tam není

fouskovi
3. čer 2022

@tahejhula tak jsme přijatí 🙂

tahejhula
autor
3. čer 2022

@fouskovi gratulace! ❤️

prosinec2019
3. čer 2022

@tahejhula nas nepřijali akorát zapomněli nám to sdělit až když js.se ptala tak zkoušíme jinde

tahejhula
autor
3. čer 2022

@lachtanice86 koukala jsem, kdy jste měli zápis, tak u vás mají ještě čas. Snad se brzy dočkáte.

Strana
z3