icon

Čím myjete dětské lahvičky?

veroon1
22. zář 2014

ahoj maminky chtela jsem se zeptat zda je nutne myt lahvicky na mlicko pouze s pripravkem na to urcenym nebo jestli je to mozne myt i normalnim jarem nez dam lahvicky vyvarit?

anetka1701
•
22. zář 2014

Lahvičky myji vodou a občas dám trošku jaru :o)

scvrcek
•
22. zář 2014

Ja myla jarem..

victress
•
22. zář 2014

nikdy jsem nepoužívala ani Jar ani určený mycí prostředek, vždycky jsem vypláchla ve vodě a dala na 5 min.vyvařit a stačilo to...

veveruse
•
22. zář 2014

Já myla i Jarem nebo Ecoverem a pak dávala buď vyvařit event. do parního sterilizátoru.

lilibeth
•
22. zář 2014

Já jsem myla jarem a každý večer jsem dala do myčky do sterilizátoru.
Mléko obsahuje tuk, takže nějaké odmašťovadlo to chce.

lv
•
22. zář 2014

já myla jarem, důkladně vypláchla..vyvářela jsem 1x denně, později i jen třeba 1x týdně

gepe
•
22. zář 2014

Myjeme od narozeni dodnes Farlin-em na detske lahve, nyni uz i do mycky s DM Natura eko tabletami. Maly je 13. mesicu. Sterilizovali jsme parou vzdy po umyti cca do neceleho 7. mesice veku. Nikdy jar apod. aj.

daskagal
•
22. zář 2014

Může se mýt i jarem, ale já používám Nuk na lahvičky a jednou denně vyvařuju.

veroon1
autor
•
22. zář 2014

deluji za rady...ja myju pouze pripravkem na lahvicky a savicky od nuku a mela jsem strach tam dat primo jar...ted ten jar zkusim,kdyz to teda nevadi...my davame do jidla jeste i kapicky na brisko a ty jsou taky mastny a to bych jen vodou neumyla..

kocour1
•
22. zář 2014

Já je myla normálním jarem a nebo je dávala do myčky na nádobí. Pak jsem je ze začátku vyvařila v kastrůlku s vodou a později už jen pořádně vypláchla. Dneska je dávám do myčky a jen zběžně vypláchnu (je nám rok a půl).

hanivasi
•
23. zář 2014

@veroon1 já umývám tím dětským jarem NUKK, nebo jak se to píše. A sem tam vyvařím. Tož vše.

mecoun
•
25. zář 2014

Já jsem si koupila speciální přípravek od NUKK, ale myslim, že kdybych je myla jarem vyjde to na stejno

mafeska
•
26. zář 2014

@veroon1 ne, nikdy jsme nic spešl neměla, do půl roku jsem je vypařila a pak ještě vyvařila, po půl roce věku dcerky je myju jarem nebo dám do myčky