icon

Kam v Praze na trhání osmičky u dospělého?

hojda
10. bře 2019

Milé maminky,

poraďt, kam zajít na trhání osmičky? Kde jste byly spokojené? Jak zákrok probíhal?

Díky

D.

elher
10. bře 2019

Ahoj, já chodím do Vysočan - klinika Artstom, je to ale celé soukromé, takže se platí úplně vše. Jinak všichni milý, objednací lhůty velmi krátké (akutně vezmou tentýž den nebo následující, normálně do týdne). Konkrétně chodím k Dr. Sych, ale prý jsou všichni super. Mimo jiné mají i zubní pohotovost v noci a o víkendu.
https://artstom.cz/

elher
10. bře 2019

jo a mě trhali tedy jen jednu, bez problémů. Ale jak říkám, chodím tam i normálně, takže nějaké kazy, plomby, umrtvování zubů... vždy v poho. K zubaři jsem měla vždycky strach jít, a to totální, teď se už nebojím, jdu celkem v klidu.

cell
10. bře 2019

Já byla v ArbesDentu a byl to tristní zážitek, ale nemyslím, že by to byla něčí chyba. Prostě špatná rostlá dolní osmička, léto-horko, já posera. Odvahu už asi neseberu, ale kdyby mělo být nějaké příště, šla bych jistě k dr Tvrdíkovi (MUDr Jaroslav Tvrdík)

vercamail
11. bře 2019

Na Karláku mají perfektní přístup jak ze strany sestřiček tak i lékařů
Za mě tedy nejlepší pracoviště mohu si ho jen vynachválit
Mě trhali 2 najednou a musím říct že jsem vůbec nic necítila
Takže za mě pracoviště na Karlově náměstí

luciina
11. bře 2019

@hojda všechny čtyři mi trhali v Kateřinské (fakultní zub.) A za mě super. Je to již víc jak 10let 😊 a vypadalo to tam jak za krále klacka, ale přístup všech parádní a výkon bezbolestný. Stále se někdo ptal jak mi je a fakt milý přístup. Když to doma přišlo k sobě tak jsem o tom věděla, ale nebolelo to ani na vzetí prášku a to mi jeden odsekávali z kosti. Každý zub šel ven v jiný termín.

hanih
11. bře 2019

@hojda Chodím do Vysočan do Stomatu a jsem tam velmi spokojená. Osmičku mi tam trhali před pár lety a všechno proběhlo v pohodě.

hojda
autor
11. bře 2019

Díky všem, mám doporučení na stomatochirurgii, takže ne ke klasickému zubaři.

treasurka
11. bře 2019

na stomatochirurgii na Poliklinice Olšanská - vše v poho

anakolut
11. bře 2019

Byla jsem na stomatochirugii v Ďáblicích. Mudr. Skalický. Byla jsem vloni nejprve s levou dolní a pak ještě i s tou pravou. Obojí hodně blbě položené a jedna napůl vyzrana. Jeden zub mi dělal přímo Skalický, druhý jeho mladý kolega. Oba stejně šikovní a jako bonus oba nic pekni chlapi. Zákrok neboli, je to dobře opichane. Až to přijde k sobě, tak to je samozřejmě bolestivé. Hned automaticky předepíší antibiotika, takže žádný zánět se nekonal. Takže když to shrnu, byla jsem spokojená.